Large

Hofland — Waterwoningen


2613 MH Delft


€ 251.800€ 306.100 v.o.n.


HOFLAND – Volwassen eengezinswoningen aan het water voor een betaalbare prijs

Vissen of een stukje roeien direct vanuit de achtertuin? Met de waterwoning in de Harnaschpolder is dat mogelijk! Deze fraaie woningen hebben aan de voorzijde naast de berging een parkeerplaats op eigen terrein en aan de achterzijde grenst de tuin aan een sierwater. De ontwikkelaar heeft geen torenhoog budget besteed aan glossy brochures en hierdoor is de prijsstelling van de woning zeer scherp. Wel is er een overzichtelijke projectwebsite met alle informatie en plattegronden.

*** For English summary, see below ***

VELE MOGELIJKHEDEN
We bieden vanzelfsprekend een complete woning aan, maar geven je de mogelijkheid om (als je dat wenst) een aantal zaken zelf uit te voeren; dat is wel zo voordelig! En mocht je minder handig zijn of dit werk uit handen willen geven, dan kun je zoals altijd via de aannemer de woning verder laten afwerken met o.a. complete keuken en badkamer. Zij bieden hiervoor in twee afwerkingsniveau’s gunstig geprijsde afbouwpakketten aan.
Daarnaast is er een uitgebreide meerwerklijst beschikbaar (met o.a. uitbouw, dakkapellen, vloerverwarming, etc.), zodat de woning helemaal naar eigen wensen en behoefte kan worden gebouwd.

STARTERSLENING
Het kopen van deze zeer scherp geprijsde woningen wordt nu nog aantrekkelijker: de gemeente Delft heeft speciaal voor deze woningen een STARTERSLENING beschikbaar gesteld. Naast dat de starterslening is bedoeld voor starters op de woningmarkt (tussen 18-35 jaar), die een woning in Harnaschpolder kopen, komen ook Delftenaren in aanmerking die een (bestaande) woning in Delft kopen van iemand die een woning in Harnaschpolder heeft gekocht. Op deze manier wordt de eventuele verkoop van de huidige woning extra gestimuleerd.

Alle voordelen van de woning op een rij:

 • Scherp geprijsde nieuwbouwwoning met ligging aan sierwater
 • Woonoppervlakte 119 -125m²
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein
 • Keuze voor de koper: of zelf de woning afbouwen of kies één van de voordelige afbouwpakketten
 • Diverse opties waardoor de woning verder kan worden aangepast aan uw eigen wensen
 • Speciale starterslening door gemeente Delft beschikbaar gesteld

INFORMATIECENTRUM VERWELIUS
Voor meer informatie bent u ook van harte welkom in het informatiecentrum Verwelius dat gelegen is tegenover de woonwinkel Harnaschpolder op de hoek van de Hoefslagendreef en Hoflandendreef te Delft.
Het informatiecentrum is op afspraak te bezoeken.
Het informatiecentrum is herkenbaar aan het bouwbord op het dak en de opvallend blauw en groene kleuren. Het makkelijkst is het bereikbaar via afslag 12 op de A4. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Vervolg de weg en ga met de bocht mee naar rechts. Na de bocht slaat u links af. Vervolgens gaat u meteen weer links. U ziet de woonwinkel aan uw rechterzijde en het informatiecentrum Verwelius ligt aan de overzijde.

INDELING WATERWONINGEN
Omdat de woningen met de achtertuin aan een sierwater zijn gelegen is er geen achterom. Daarom is de berging aan de voorzijde gesitueerd. Een ander bijkomend voordeel is dat deze ruimte niet van de achtertuin wordt afgesnoept en je hier dus optimaal van kan genieten. Door de afgewisselde raampartijen en het toepassen van zowel langs- als dwarskappen ontstaat een gevarieerd en levend straatbeeld.
Indien je op zoek bent naar een extra grote kavel, zijn de hoekwoningen wellicht interessant. Beide woningen hebben een grote zij-tuin en dit biedt tevens de mogelijkheid om de woonkamer te vergroten met een zij-uitbouw van bijna 13 m² met dubbele openslaande deuren.

Begane grond:
Nooit meer op zoek naar een parkeerplaats zoals in de binnenstad: de auto parkeer je op eigen terrein in de voortuin naast de berging. Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer en de open keuken aan de voorzijde. In de woonkamer bevindt zich de trap met een trapkast. Mocht je liever de trap in de hal willen, dan kan dat natuurlijk ook. In de woonkamer zorgen dubbele openslaande deuren en groot raam van vloer tot plafond voor veel lichtinval. Voor een extra grote woonkamer behoort het tot de mogelijkheden om de woonkamer met 1,8 meter te verlengen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom gelegen aan de achterzijde. De lichte badruimte bevindt zich aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een raam en kan geheel naar eigen wens worden ingericht of er kan gekozen worden voor één van de voordelige en complete afbouwpakketten. De badkamer is ruim genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een ligbad, separate inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Mocht je nog meer slaap- of werkkamers wensen, dan is dat op deze verdieping mogelijk. Deze ruimte kan nog verder worden vergroot met een dakkapel aan de achter- en/of voorzijde. De hoekwoningen zijn tevens voorzien van een dakkapel aan de zij-kant. Zowel bij de hoek- als tussenwoningen kunnen er bijvoorbeeld twee extra (slaap)kamers worden gerealiseerd. De ruimte is ook uitermate geschikt voor een werkkamer, hobbyruimte of een speelplek voor de kinderen. De technische zaken zijn netjes weggewerkt in een aparte bergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine.

Koopsom tussenwoning vanaf € 251.800,-- v.o.n.
Koopsom hoekwoning vanaf € 296.900,-- v.o.n.

OMGEVING: De waterwoningen zijn gelegen in het project Hofland, de nieuwste uitbreiding van de jonge wijk Harnaschpolder. Voor starters is dit een ideale woonomgeving: midden in de Randstad, op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Delft en naast het groene Midden Delfland. Ook de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Schiphol zijn via de A4 of openbaar vervoer makkelijk te bereiken. De dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, kinderdagverblijven en basisscholen, bevinden zich op loopafstand.


 • Spacious family homes within cycling distance of Delft city centre

 • Floor area 119-125 sqm and private parking space in front yard

 • Rear garden abutting a small water

 • Living room with double doors to back yard

 • Open plan kitchen at front of the house

 • Three bedrooms on first floor

 • Second floor with room to create one or two additional rooms

 • Option to extend the living room, have dormer window on second floor

 • Attractive offer to install a kitchen with built in appliances, toilet and bathroom with sanitary ware and tiling

 • It is the purchaser’s choice to have kitchen and/or bathroom completed by builder or to do it yourself!

 • First home buyer’s loan for people between 18 and 35 years old

 • Purchase prices from € 251.800,-- v.o.n.

 • Corner houses from € 296.900,- v.o.n.
  Please contact our office for additional information or to make an appointment with the real estate agent.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Bouwnummer 2
2613 Delft

€ 251.800 v.o.n.

Neem contact met ons op