Large

Appel Notenlaan — Type A


1185 RJ Amstelveen


€ 517.000€ 525.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

Op de verkoop van de woningen aan de Appel-Notenlaan is met grote belangstelling gereageerd. De inschrijving voor de woningen is gesloten en inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

De verkoop van 19 ruime eengezinswoningen die gebouwd gaan worden in de Appel- en Notenlaan te Amstelveen is gestart. Op de voormalige school-locatie komen fraaie en zeer energiezuinige woningen: zogenaamde 'Nul op de Meter'- woningen!
Het zijn heerlijk ruime woningen en de woonoppervlaktes variëren van circa 135 m² tot 148 m². Tevens behoort het tot de mogelijkheden om de woning verder uit te breiden en/of aan te passen. De hoekwoningen zijn al voorzien van een erker op de begane grond. Voor meer diversiteit in het straatbeeld is er een rij met drie woningen van drie volwaardige woonlagen waarbij al standaard een vierde slaapkamer en dakterras aanwezig is.
Een groot voordeel is dat dit kleinschalige project middenin een bestaande groene wijk is gesitueerd. Ook vele voorzieningen zoals het Stadshart, bos, diverse sportfaciliteiten en openbaar vervoer bevinden zich vlakbij.

U kunt de brochure online bekijken op de projectwebsite www.appel-notenlaan.nl, hier vindt u ook de prijslijst.

Koopsommen vanaf € 449.000,-- v.o.n.
Hoekwoningen vanaf € 517.500,-- v.o.n.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer hoekwoning

Verkocht

Bouwnummer
1185 RJ Amstelveen

€ 517.500 v.o.n.

Neem contact met ons op