Large

Vecht en Veld — Twee-onder-één-kapwoningen


3633 AG Vreeland


€ 635.000€ 700.000 v.o.n.


Welkom in Vecht en Veld! Straks kunt u hier wonen in de sfeer van een klassieke buitenplaats, aan de rand van het fraaie Vreeland. Op een steenworp afstand van Amsterdam en met de rivier de Vecht praktisch in de achtertuin. Het plan omvat vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, kleinschalige rijwoningen, ruime kavels en een eigen sloepenhaven. Kijk voor de prachtige 3D-animatie op de website van Vecht en Veld www.vechtenveld.nl en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

De vele historische landgoederen langs de Vecht dienen als inspiratie voor de harmonische architectuur van de nieuwe Buitenplaats ‘Vecht en Veld’. Door rekening te houden met de historie van het gebied en de landschappelijke setting voegt de nieuwbouw zich als vanzelfsprekend naar het bestaande dorp.

De Buitenplaats
De Buitenplaats vormt het hart van het project. De Buitenplaats bestaat uit verschillende onderdelen: In Het ‘Herenhuis’ zijn 2 woningen gepland. Het ‘Koetshuis’ en het ‘Bouwhuis’, de ‘Oranjerie’ en de ‘Wintertuin’ bieden elk plaats aan 4 rijwoningen. Daarnaast worden 4 vrijstaande woningen (‘Familiepaviljoens’) gebouwd.

De Hofgaard: twee-onder-één-kapwoningen
Onderdeel van de Buitenplaats is de Hofgaard, met 6 twee-onder-één-kap woningen. Een prachtig ensemble van zes ruime woningen (woonoppervlak van meer dan 190 m2 GBO!) op kavels vanaf 330 m2. Er zijn diverse indelingen mogelijk, en de architect heeft voor de bijzondere begane grond verdiepingen al diverse indelingen ontworpen. Op de Open Dag laten wij u deze graag zien.

Het Buitengoed: vrijstaande villa's
Om de Buitenplaats heen ligt het Buitengoed, met 28 ruime kavels. Voor een aantal kavels hebben we een voorlopig ontwerp van de vrijstaande woning gemaakt. De architectuur harmonieert met die van de buitenplaats, maar is daarvan ook duidelijk onderscheiden. Het definitieve ontwerp maakt u zelf, samen met de aannemer. Met hem maakt u de keuze voor de indeling, de kozijnen, deuren, kleuren en materialen. Maatwerk dus! De villa's staan op ruime kavels van netto ca. 430 tot meer dan 1.000 m2. Ook aan de binnenzijde zijn de woningen ruim: vanaf ruim 200 m2 tot meer dan 330 m2 woonoppervlakte (GBO).

Vrije bouwkavels
Een aantal kavels zal zonder voorontwerp worden verkocht. Hier bent u vrij om uw eigen woning te laten ontwerpen, uiteraard binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan Vecht en Veld. Graag gaan we op deze kavels van netto ca. 575 tot ca. 880 m2 met u aan de slag. Kiest u voor een uitzicht op de Plantage met haar eeuwenoude bomen, of wilt u zicht op het vrije veld?

De Haven
De gemeenteraad van Stichtse Vecht heeft groen licht voor de haven die we direct aan de Vecht zullen realiseren. Als u een vrijstaand huis of bouwkavel in Vecht en Veld koopt, dan heeft u daar meteen een ligplaats bij. Via een wandelpad wandelt u in drie minuten naar uw boot, en dan vaart u onder een bruggetje door direct de Vecht op voor een ontspannend vaartochtje. Laat de graafmachines maar komen!

3 fasen
Het project zal in drie fasen worden verkocht en gebouwd. De verkoop van dit prachtige plan start naar verwachting begin 2017. Meer info vindt u op Vechtenveld.nl, waar u zich tevens kunt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Koopsommen
Op dit moment bevinden de architecten zich in de laatste fase van het uitwerken van deze ontwikkeling. Onderstaande prijzen zijn dan ook richtprijzen, die nog kunnen afwijken in verband met de laatste aanpassingen om het plan perfect te maken.

  • Vrije bouwkavels van netto 575 tot ca. 880 m2: vanaf ca. € 560.000 vrij op naam
  • Twee-onder-één-kapwoningen in de hofgaard, vanaf ca. € 635.000 vrij op naam
  • Vrijstaande villa's, vanaf ca. € 840.000 tot ca. 1.540.000 vrij op naam

Vragen of wensen? We horen ze graag!


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
7 kamer 2-onder-1-kapwoning

Ingetrokken

Bouwnummer
3633 AG Vreeland

€ 635.000 v.o.n.

Neem contact met ons op