Large

Hofland — Tuinwoningen


2613 MH Delft


€ 238.600€ 261.800 v.o.n.


HOFLAND – Volwassen eengezinswoningen (met tuin) voor een betaalbare prijs!

Waar vind je nog zo’n grote woning met diepe tuin voor zo’n gunstige prijs? Het kan in de Harnaschpolder in Delft! Daar worden deze mooie tuinwoningen aangeboden volgens een nieuw concept. Voor een scherpe prijs, omdat er geen torenhoog budget wordt besteed aan glossy brochures, want dat besteden we liever aan jouw woning en een overzichtelijke website met alle informatie.

*** For English summary, see below ***

Wel bieden we natuurlijk een complete woning aan, maar geven je de mogelijkheid om (als je dat wilt) een aantal zaken zelf uit te voeren; dat is wel zo voordelig! En mocht je minder handig zijn of dit werk uit handen willen geven, dan kun je zoals altijd via de aannemer de woning verder afwerken met o.a. complete keuken en badkamer. Zij bieden hiervoor in twee afwerkingsniveau’s gunstig geprijsde afbouwpakketten aan. Daarnaast is er een uitgebreide meerwerklijst beschikbaar, zodat de woning helemaal naar je eigen wensen en behoefte kan worden gebouwd. Maar vanzelfsprekend kun je ook je eigen wensen bespreken. Kortom: de ideale woning voor starters! Om starters ook een kans op zo’n mooie woning te geven, heeft de gemeente Delft tenslotte speciaal voor deze woningen een STARTERSLENING beschikbaar gesteld.

Alle voordelen van de woning op een rij:

 • Scherp geprijsde nieuwbouwwoning
 • Woonoppervlakte 119 tot 125 m² met parkeerplaats op eigen terrein
 • Heerlijke achtertuin van bijna 12 meter diep!
 • Keuze voor de koper: of zelf de woning afbouwen of kies één van de voordelige afbouwpakketten
 • Diverse opties waardoor de woning verder kan worden aangepast aan je eigen wensen
 • Starterslening voor kopers tussen 18 en 35 jaar behoort tot de mogelijkheden!

INFORMATIECENTRUM VERWELIUS
Voor meer informatie bent u ook van harte welkom in het informatiecentrum Verwelius dat gelegen is tegenover de woonwinkel Harnaschpolder op de hoek van de Hoefslagendreef en Hoflandendreef te Delft.
Het informatiecentrum is op afspraak te bezoeken.
Het informatiecentrum is herkenbaar aan het bouwbord op het dak en de opvallend blauw en groene kleuren. Het makkelijkst is het bereikbaar via afslag 12 op de A4. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Vervolg de weg en ga met de bocht mee naar rechts. Na de bocht slaat u links af. Vervolgens gaat u meteen weer links. U ziet de woonwinkel aan uw rechterzijde en het informatiecentrum Verwelius ligt aan de overzijde.

INDELING TUINWONING:
Begane grond:
Geen gesleep met boodschappen of zoeken naar een parkeerplaats zoals in de binnenstad: de auto parkeer je op eigen terrein in de voortuin. Via de overdekte voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde. In de woonkamer zorgen dubbele openslaande deuren voor veel lichtinval en geven zij toegang tot de beschutte en diepe tuin met achterom. Er is een keuze om op de begane grond een inpandige berging te realiseren die bereikbaar is vanuit de woonkamer en de tuin. Natuurlijk kan deze ruimte ook woonkamer blijven. Daarnaast kan de woonkamer worden vergroot met een uitbouw voor nog meer wooncomfort. Veel variatie is dus mogelijk!

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom gelegen aan de achterzijde. De lichte badruimte bevindt zich aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een raam en kun je geheel naar eigen wens inrichten of kiezen voor één van de voordelige en complete afbouwpakketten. De badkamer is ruim genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een ligbad, separate inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Mocht je nog meer slaap- of werkkamers wensen, dan is dat op deze verdieping mogelijk. Deze etage is groot genoeg om één of zelfs twee extra (slaap)kamers te realiseren. De ruimte is ook uitermate geschikt voor een werkkamer, hobbyruimte of een speelplek voor de kinderen. De technische zaken zijn netjes weggewerkt in een aparte bergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine. Zowel aan de voor- als achterzijde kunnen dakkappellen worden geplaatst, zodat deze verdieping nog meer ruimte en indelingsmogelijkheden biedt. Een aantal woningen is voorzien van een dwarskap, waardoor de ruimte op deze verdieping alleen maar toeneemt.

Koopsom tussenwoning vanaf € 238.600,-- v.o.n.
Koopsom hoekwoning vanaf € 243.900,-- v.o.n.

OMGEVING: De tuinwoningen zijn gelegen in het project Hofland, de nieuwste uitbreiding van de jonge wijk Harnaschpolder. Voor starters is dit een ideale woonomgeving: midden in de Randstad, op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Delft en naast het groene Midden Delfland. Ook de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Schiphol zijn via de A4 of openbaar vervoer makkelijk te bereiken. De dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, kinderdagverblijven en basisscholen, bevinden zich op loopafstand.


 • Spacious family homes within cycling distance of Delft city centre
 • Floor area 119 to 125 sqm and private parking space in front yard
 • Lovely rear garden with a length of almost 12 m!
 • Living room with double doors to back yard
 • Open plan kitchen at front of the house
 • Three bedrooms on first floor
 • Second floor with room to create one or two additional rooms
 • Option to extend the living room, have dormer window(s) on second floor
 • Attractive offer to install a kitchen with built in appliances, toilet and bathroom with sanitary ware and tiling
 • It is the purchaser’s choice to have kitchen and/or bathroom completed by builder or to do it yourself!
 • First home buyer’s loan for people between 18 and 35 years old
 • Purchase prices from € 238.600,- v.o.n.
 • Corner houses from € 243.900,- v.o.n.

Please contact our office for additional information or to make an appointment with the real estate agent.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Bouwnummer 45
2613 MH Delft

€ 238.600 v.o.n.

Neem contact met ons op