Large

Garden Village — SET


1431 LH Aalsmeer


€ 383.500€ 412.000 v.o.n.


SET

Wonen aan de Charles Gabrijweg is groen wonen tussen water en weiland met Amsterdam om de hoek in de mooie en rustige wijk Polderzoom. De kavels zijn ruim en liggen op een heerlijke, autoluwe plek met veel groen en water voor de deur. Jouw zelfgekozen designwoning heeft een parkeerplek naast de deur en een ruime tuin met berging. De Charles Gabrijweg wordt een kindvriendelijke, natuurlijke en groene oase, die door de centrale ligging uitstekend bereikbaar is.

De verkoop van het project is gestart en inschrijven is mogelijk tot maandag 11 december a.s. 12.00 uur!

Jij kiest, wij bouwen
We laten top architecten met een ‘Legodoos’ aan onderdelen veel verschillende ontwerpen voor huizen maken. Al deze unieke ontwerpen plaatsen we in de online WeBuildHomes collectie. Hieruit kies jij een huis dat past bij jouw woonwensen, smaak en budget. Wij bouwen jouw droomhuis vervolgens in 24 weken voor een gegarandeerd vaste prijs. Kies bijvoorbeeld het type SET vanaf € 383.500,- inclusief eigendom kavel of bekijk een van de andere ontwerpen van Nederlandse toparchitecten op webuildhomes.nl.

Duurzaam bouwen en comfortabel leven
WeBuildhomes wilt dat mensen in een super- energiezuinig én in een super-comfortabel huis wonen.

  • Zelfbouw zonder zorgen
  • FSC keurmerk en standaard energielabel
  • Inclusief topkwaliteit sanitair en tegels
  • WeBuildhomes huizen zijn voorzien van vloerverwarming en rookmelders
  • Superzuinig door HR++ glas en extra isolatie
  • Woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling

SET van Luud van Ginneken

Begane grond
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, meterkast en toegang tot woonkamer/keuken. De ruime woonkamer/keuken is flexibel in te delen en voorzien van een vaste kast. De verdiepingshoge raampartij in de achtergevel zorgt voor een prettige lichtinval waardoor er een hoogwaardig woonklimaat ontstaat.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers, de trapopgang naar de tweede verdieping en een badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de technische ruimte en een badkamer. De badkamer is ingericht met een douche en wastafel.

Dit zegt de architect over de woning
“Een zeer ruimte woning bestaande uit drie bouwlagen met een strak en modern karakter. Deze zeer ruime woning met een moderne uitstraling biedt jou alle ruimte en vrijheid om een fijn leefklimaat te creëren. Op de begane grond een flexibel indeelbare woonkamer/keuken en op de verdiepingen maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers.”

Maak je huis nog luxer
Het huis is voorzien van kwalitatief hoogwaardige basis tegels en sanitair in de badkamer en wc. Wil je graag een luxere keuze maken? Dit kan met het WeBuildHomes upgrade pakket. We laten je graag de mogelijkheden zien. Jouw woning wordt opgeleverd zonder keuken maar met aansluitingen zodat je zelf na oplevering de keuken naar jouw smaak kan kiezen, kopen en installeren. Tevens zijn er enkele opties beschikbaar om jouw WeBuildhomes huis nog persoonlijker te maken.

Huizen uit de WeBuildHomes collectie zijn al beschikbaar vanaf €297.500 V.O.N. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met Brockhoff Makelaars (020 543 73 73).


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer eengezinswoning

Verkocht

Charles Gabrijweg
1431 LH Aalsmeer

€ 383.500 v.o.n.

Neem contact met ons op