Large

Garden Village — Rauw House


1431 LH Aalsmeer


€ 389.200€ 401.700 v.o.n.


Rauw House

Wonen aan de Charles Gabrijweg is groen wonen tussen water en weiland met Amsterdam om de hoek in de mooie en rustige wijk Polderzoom. De kavels zijn ruim en liggen op een heerlijke, autoluwe plek met veel groen en water voor de deur. Jouw zelfgekozen designwoning heeft een parkeerplek naast de deur en een ruime tuin met berging. De Charles Gabrijweg wordt een kindvriendelijke, natuurlijke en groene oase, die door de centrale ligging uitstekend bereikbaar is.

De verkoop van het project is gestart en inschrijven is mogelijk tot maandag 11 december a.s. 12.00 uur!

Jij kiest, wij bouwen
We laten top architecten met een ‘Legodoos’ aan onderdelen veel verschillende ontwerpen voor huizen maken. Al deze unieke ontwerpen plaatsen we in de online WeBuildHomes collectie. Hieruit kies jij een huis dat past bij jouw woonwensen, smaak en budget. Wij bouwen jouw droomhuis vervolgens in 24 weken voor een gegarandeerd vaste prijs. Kies bijvoorbeeld het type Rauw House vanaf € 389.200,- inclusief eigendom kavel of bekijk een van de andere ontwerpen van Nederlandse toparchitecten op webuildhomes.nl.

Duurzaam bouwen en comfortabel leven
WeBuildhomes wilt dat mensen in een super- energiezuinig én in een super-comfortabel huis wonen.

  • Zelfbouw zonder zorgen
  • FSC keurmerk en standaard energielabel
  • Inclusief topkwaliteit sanitair en tegels
  • WeBuildhomes huizen zijn voorzien van vloerverwarming en rookmelders
  • Superzuinig door HR++ glas en extra isolatie
  • Woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Rauw House van Space & Matter

Begane grond
Via de entreehal met toilet kom je in de woonkamer met keuken aan de tuinzijde. Onder de trap bevindt zich een ruime berging. De begane grond staat door middel van een trap en vide in verbinding met de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is ruimte voor een zitgedeelte aan de tuinzijde en een werkkamer aan straatzijde.

Tweede verdieping
Vanuit de hal op de tweede verdieping bereik je drie slaapkamers en een badkamer met daarin de technische ruimte en wasmachine aansluiting.

Dit zegt de architect over de woning
“Rauw Huis combineert een stoere, ruige gevel met een bijzondere routing in de plattegrond. Door de trappen tegenover elkaar te plaatsen ontstaan vides die de verdiepingen met elkaar verbinden en het licht vanaf het dakraam diep de woning in brengen. Zo ontstaat een open en lichte woning met een woonkamer die zich uitstrekt over twee verdiepingen. Naast een eet- en zitkamer is er ook ruimte voor een speelkamer en studieruimte.“

Maak je huis nog luxer
Het huis is voorzien van kwalitatief hoogwaardige basis tegels en sanitair in de badkamer en wc. Wil je graag een luxere keuze maken? Dit kan met het WeBuildHomes upgrade pakket. We laten je graag de mogelijkheden zien. Jouw woning wordt opgeleverd zonder keuken maar met aansluitingen zodat je zelf na oplevering de keuken naar jouw smaak kan kiezen, kopen en installeren. Tevens zijn er enkele opties beschikbaar om jouw WeBuildhomes huis nog persoonlijker te maken.

Huizen uit de WeBuildHomes collectie zijn al beschikbaar vanaf €297.500 V.O.N. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met Brockhoff Makelaars (020 543 73 73).


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Ingetrokken

Charles Gabrijweg
1431 LH Aalsmeer

€ 389.200 v.o.n.

Neem contact met ons op