Large

Garden Village — Pixel


1431 LH Aalsmeer


€ 407.100€ 435.600 v.o.n.


Pixel

Wonen aan de Charles Gabrijweg is groen wonen tussen water en weiland met Amsterdam om de hoek in de mooie en rustige wijk Polderzoom. De kavels zijn ruim en liggen op een heerlijke, autoluwe plek met veel groen en water voor de deur. Jouw zelfgekozen designwoning heeft een parkeerplek naast de deur en een ruime tuin met berging. De Charles Gabrijweg wordt een kindvriendelijke, natuurlijke en groene oase, die door de centrale ligging uitstekend bereikbaar is.

De verkoop van het project is gestart en inschrijven is mogelijk tot maandag 11 december a.s. 12.00 uur!

Jij kiest, wij bouwen
We laten top architecten met een ‘Legodoos’ aan onderdelen veel verschillende ontwerpen voor huizen maken. Al deze unieke ontwerpen plaatsen we in de online WeBuildHomes collectie. Hieruit kies jij een huis dat past bij jouw woonwensen, smaak en budget. Wij bouwen jouw droomhuis vervolgens in 24 weken voor een gegarandeerd vaste prijs. Kies bijvoorbeeld het type Pixel vanaf € 407.100,- inclusief eigendom kavel of bekijk een van de andere ontwerpen van Nederlandse toparchitecten op webuildhomes.nl.

Duurzaam bouwen en comfortabel leven
WeBuildhomes wilt dat mensen in een super- energiezuinig én in een super-comfortabel huis wonen.

  • Zelfbouw zonder zorgen
  • FSC keurmerk en standaard energielabel
  • Inclusief topkwaliteit sanitair en tegels
  • WeBuildhomes huizen zijn voorzien van vloerverwarming en rookmelders
  • Superzuinig door HR++ glas en extra isolatie
  • Woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Pixel van Joost Glissenaar

Begane grond
Via de entreehal op de begane grond zijn zowel de royale woonruimte als de eetkeuken direct bereikbaar. De eetkeuken is aan de straat gelegen, de zitruimte aan de tuin. De 2,35 meter hoge glazen pui aan de tuin is uitgevoerd met een set openslaande deuren. De optie om de wand tussen eetkeuken en zitruimte niet te bouwen maakt het mogelijk één grote woonruimte te realiseren.

Eerste en tweede verdieping
Door de strategische positionering van de trap zijn de slaapverdiepingen relatief flexibel in te delen: het is mogelijk twee grote slaapkamers te maken en twee slaapkamers, waarbij een van de twee grote slaapkamers ook op te delen is tot twee slaapkamers zodat het huis kan beschikken over 5 slaapkamers. Naast de royale badkamer met extra toilet op de 2 ? verdieping is er op de 1 ? verdieping ook in een wasruimte/berging voorzien.

Dit zegt de architect over de woning
“Een uitbouw van 2 ½ meter maakt het mogelijk een ideaal huis te realiseren voor een gezin met de behoefte aan veel slaap-, logeer- en werkkamers. Daarnaast is de begane grond praktisch in te delen met een grote zit/woonruimte en eventueel een separate eetkeuken. De verdiepingen zijn flexibel in te delen met een brede variatie ruimtes; 4 of 5 slaapkamers dan wel een combinatie van slaap- en studeerkamer. De stoere voorgevel met de licht bruin/rode steen heeft door de toepassing van de zwarte pixels een eigenwijs uiterlijk gekregen. Alle kamers zijn voorzien van 2,35 meter hoge ramen zodat er altijd zicht is op de straat en de blauwe lucht.”

Maak je huis nog luxer
Het huis is voorzien van kwalitatief hoogwaardige basis tegels en sanitair in de badkamer en wc. Wil je graag een luxere keuze maken? Dit kan met het WeBuildHomes upgrade pakket. We laten je graag de mogelijkheden zien. Jouw woning wordt opgeleverd zonder keuken maar met aansluitingen zodat je zelf na oplevering de keuken naar jouw smaak kan kiezen, kopen en installeren. Tevens zijn er enkele opties beschikbaar om jouw WeBuildhomes huis nog persoonlijker te maken.

Huizen uit de WeBuildHomes collectie zijn al beschikbaar vanaf €297.500 V.O.N. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met Brockhoff Makelaars (020 543 73 73).


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer eengezinswoning

Verkocht

Charles Gabrijweg
1431 LH Aalsmeer

€ 411.100 v.o.n.
Thumbnail
6 kamer eengezinswoning

Verkocht

Charles Gabrijweg
1431 LH Aalsmeer

€ 407.100 v.o.n.

Neem contact met ons op