Large

Wonen aan de Poel — Appartementen Poelstede


1186 RW Amstelveen


€ 565.000€ 995.000 v.o.n.


WONEN AAN DE POEL

HET PROJECT
Wonen aan de Poel is een plan aan de rand van een exclusieve, parkachtige omgeving. Leven en genieten staat hier voorop! Ongekend veel privacy, rust en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisende Stadshart van Amstelveen. Zeker voor diegene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een heel aantrekkelijk plan.

Appartementen Poelstede
Op de derde plek wordt aan de Handweghof het gebouw Poelstede gerealiseerd. Achter de gehandhaafde monumentale gevel van de voormalige Handwegkerk, zijn veertien ultra comfortabele appartementen en penthouses gesitueerd met een gebruiksoppervlakte tussen de 133 m² en 260 m².

In de kelder heeft het gebouw voor alle appartementen een royale berging van 9 m² en voor de twee penthouses zelfs 16 m². De appartementen worden ontsloten via een royaal trappenhuis met een ruime lift. Verder is op eigen terrein van het complex een overdekte parkeervoorziening gemaakt met een zeer bijzonder ‘groen dak’ en gaten waarbomen doorheen kunnen groeien. De namen van de appartementen – Montmartre, Monteverde, Cannes, Gstaad, Manhattan en Monaco – refereren stuk voor stuk aan steden of plekken die qua wonen behoren tot de mooiste en meest geliefde ter wereld.

MONTMARTRE
Type Montmartre, genoemd naar de bekende wijk in hartje Parijs, ligt aan de kant van de authentieke voorgevel van de
Handwegkerk, die als monument is gehandhaafd. Uiteraard vormt het trappenhuis met de lift een buffer tussen het
monument en de moderne tijd. Het royale gebruiksoppervlak van 133 m2 biedt u veel ruimte en mogelijkheden. De
woonkamer ligt op het zuiden en heeft daar een ruim balkon van circa 9 m2 waar het genieten is van het uitzicht op de tuin van de voormalige kerk en de pastorie. In deze tuin ligt onder een ‘groen dak’ uw eigen parkeerplaats. Vanaf het balkon is op de hoger gelegen verdiepingen de Poel en het Amsterdamse Bos te zien.

Het appartement heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet. De ruime hoofdslaapkamer heeft een eigen luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Een van de twee andere slaapkamers is gesitueerd aan de Handweg en zou natuurlijk ook prachtig dienst kunnen doen als werkkamer.

In de techniekruimte, waar de apparatuur staat opgesteld die in deze moderne tijd zorgt voor alle comfort in huis, zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Tenslotte bevindt zich in de kelder zich de ruime berging van 9 m2. Kortom een ruim appartement met alle luxe.

Appartement
— Een gebruiksoppervlak volgens NEN 2580 van circa 133 m2
— Gevel op het zuiden van bijna 9 meter
— Ruime entree met garderobekast
— Schuifpui naar het terras of balkon van circa 9 m2
— Hoogwaardige keuken met inbouwapparatuur
— Energielabel A
— Drie ruime slaapkamers waarvan één met eigen badkamer en toilet
— Twee badkamers met luxe sanitair
— Een zeer ruime stelpost voor keuken, sanitair en tegelwerk
— Appartement 22 heeft een eigen tuin van circa 35 m2
— Een ruime berging in de kelder
— Een overdekte parkeerplaats


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
4 kamer bovenwoning

Verkocht

Bouwnummer
1186 RW Amstelveen

€ 600.000 v.o.n.
Thumbnail
4 kamer bovenwoning

Verkocht

Bouwnummer
1186 RW Amstelveen

€ 625.000 v.o.n.
Thumbnail
4 kamer benedenwoning

Verkocht

Bouwnummer
1186 RW Amstelveen

€ 565.000 v.o.n.

Neem contact met ons op