Large

Vinkeneiland — Maximalaan 5


3645 DT Vinkeveen


€ 1.035.000 v.o.n.


OPEN DAG: DONDERDAG 12 APRIL A.S. VAN 17.00 TOT 19.00 UUR

U bent deze dag van harte welkom op de bouwlocatie langs de Herenweg 112 in Vinkeveen (tegenover de Albert Heijn). Tussen 17.00 en 19.00 uur staat het verkoopteam voor u klaar om u te informeren over de 9 nieuwe villa’s aan de Maximalaan in het kleinschalige project Vinkeneiland. De brochure met prijslijst zijn dan ook verkrijgbaar. Er is geen inschrijfperiode van toepassing, dus vanaf heden kan direct een woning worden gereserveerd.

VINKENEILAND
Aan de Herenweg in Vinkeveen wordt de Maximalaan gerealiseerd waar het kleinschalige nieuwbouwproject Vinkeneiland wordt gerealiseerd. Op het eiland worden 9 zeer ruime woningen aan het water gerealiseerd. Het project bestaat uit vijf vrijstaande villa’s en vier half geschakelde villa’s en beschikken allemaal over een eigen inpandige garage en hebben een vloeroppervlak tussen de 243 m2 en 284 m2 (exclusief garage). De mogelijkheid bestaat om uw eigen boot aan te meren bij uw woning. Tevens hebben de woningen een heerlijk terras welke overkragend aan het water zijn gelegen.

Bijzonder aan het project is dat er geen woning exact hetzelfde is. Het materiaalgebruik is zeer wisselend en er is gekozen voor duurzame materialen zoals keramische gevelstenen, stucwerk, houten gevelkledingen (duurzaam western red cedar), houten kozijnen, hardstenen sierbanden, keramische dakpannen of zinken dakbkleding. Door de gevarieerdheid in de massaliteit en materiaalgebruik heeft iedere woning zijn eigen karakter. Daarnaast zijn de woningen verspringend van elkaar op het perceel gesitueerd zodat dit zoveel mogelijk overeenkomt met de aanwezige lintbebouwing langs de Herenweg. Ook door het variëren met de hoogte van de goten en
de bouwhoogten met veel schuine daken hebben de woningen een dorps karakter zijn de woningen een perfecte toevoeging aan Vinkeveen.

MAXIMALAAN 5 (TYPE E)

Deze strakke witte woning heeft een mooie uitstraling door het witte pleisterwerk. De woning heeft een praktische indeling met een ruime woonkamer en woonkeuken. Ook deze woning beschikt over dubbele
deuren naar tuin en terras op het zuiden.

  • vrijstaande villa
  • gebruiksoppervlakte circa 226 m²
  • perceeloppervlak circa 352 m² (excl. 137 m² water)
  • 4 slaapkamers
  • ruime separate berging op 2e etage
  • 2 riante slaapkamers met badkamer en toilet
  • 2 slaapkamers met gedeelde badkamer/toilet
  • oppervlakte master bedroom en walk-in closet 37 m2
  • garage ook vanuit de woning bereikbaar

Koopsom € 1.035.000,-- v.o.n.
(In de koopsom is een stelpost voor keuken en badkamer van € 20.000,-- opgenomen)

LOCATIE
De villa’s worden gerealiseerd op een perceel aan de Herenweg 112 te Vinkeveen. De locatie is gelegen aan de oostzijde van de Herenweg grenzend aan de Vinkeveens Plassen. De woningen zijn aan de zuidzijde van het perceel geplaatst met aan de noordzijde de toegangsweg. De woningen zijn zoveel mogelijk op het water georiënteerd en hebben een mogelijkheid om een aanlegplaats te realiseren. Om dit te bereiken is het water aan de zuidzijde aanzienlijk verbreed en zijn de terrassen overkragend aan het water gelegen. De twee woningen ten oosten van het perceel zijn geheel op de plassen georiënteerd. De houten gevelbekleding versterkt de uitstraling van de waterwoningen. Aan de zuidzijde van de woningen worden langgerekte eilanden aangelegd met begroeiing zoals o.a. wilgen om voor nog meer privacy te zorgen.
Door de toegangsweg aan de noordzijde en het verbrede water aan de zuidzijde zijn er ruime doorzichten.

VINKENVEEN
Vinkeveen is een waterrijk dorp gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Utrecht en maakt samen met onder andere Abcoude, Wilnis en Mijdrecht onderdeel uit van de Gemeente De Ronde Venen. Binnen 25 minuten bent u zowel in het centrum van Utrecht als in het centrum van Amsterdam of op Schiphol. Vinkeveen staat bekend om haar waterrijke gebied: De Vinkeveense Plassen. Deze plassen bieden voor ieder wat wils op het gebied van recreatie en natuur. De plassen worden gekenmerkt door de legakkers. Voor waterrecreatie zijn hier unieke mogelijkheden.

Koopsommen vanaf 920.000,-- tot € 1.265.000,-- v.o.n.
(In de koopsom is een stelpost voor keuken en badkamer van € 20.000,-- opgenomen)


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer vrijstaande woning

Verkocht onder voorbehoud

Maximalaan 5
3645 DT Vinkeveen

€ 1.035.000 v.o.n.

Neem contact met ons op