Large

Wonen aan de Poel — Manhattan


1186 RW Amstelveen


€ 925.000€ 9.250.000 v.o.n.


WONEN AAN DE POEL

HET PROJECT
Het project heeft drie verschillende plekken met elk een eigen sfeer en woonvorm. Langs het water aan de westkant liggen aan de Poeloever de villa’s. Hier heeft u de keuze uit drie zeer verschillende types, te weten Boston, Newport en Vermont, alle met een gebruiksoppervlakte van meer dan 300 m² (!) en gelegen op grote kavels vanaf ca. 700 tot 1.500 m2. U kiest een kavel en u kiest welke villa u daar gerealiseerd wilt zien, de aannemer verzorgt de rest. De afwerking is van een hoge standaard, en de koopsommen zijn vanaf € 1.667.500 vrij op naam.

Appartementen Poelstede
Op de derde plek wordt aan de Handweghof het gebouw Poelstede gerealiseerd. Achter de gehandhaafde monumentale gevel van de voormalige Handwegkerk, zijn veertien ultra comfortabele appartementen en penthouses gesitueerd met een gebruiksoppervlakte tussen de 133 m² en 260 m².

In de kelder heeft het gebouw voor alle appartementen een royale berging van 9 m² en voor de twee penthouses zelfs 16 m². De appartementen worden ontsloten via een royaal trappenhuis met een ruime lift. Verder is op eigen terrein van het complex een overdekte parkeervoorziening gemaakt met een zeer bijzonder ‘groen dak’ en gaten waarbomen doorheen kunnen groeien. De namen van de appartementen – Montmartre, Monteverde, Cannes, Gstaad, Manhattan en Monaco – refereren stuk voor stuk aan steden of plekken die qua wonen behoren tot de mooiste en meest geliefde ter wereld.
Koopsommen zijn vanaf € 565.000 tot € 995.000 vrij op naam.

Type Manhattan
Appartement type Manhattan, overduidelijk geïnspireerd door de appartementen en gerenoveerde lofts in dat kostbare
stukje New York, ligt op de derde en vierde verdieping van de Poelstede. Dit grootse appartement heeft maar liefst 260 m2 gebruiksoppervlak waarvan 182 m2 op de derde verdieping en 80 m2 op de vierde verdieping. In de kelder is ook nog de royale berging van 16 m2. Via het trappenhuis met luxe lift komt u bij de ruime entree van het appartement. Vanuit de hal bereikt u via de dubbele deuren de ruime living. U kunt ook vanuit de hal naar de hoofdslaapkamer toe. Deze ruime slaapkamer heeft een riante inloopkast en een eigen luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Via de inloopkast is ook weer de eetkamer te bereiken. Altijd makkelijk met zulke grote afstanden in het appartement.

De zeer ruime woonkamer ligt heerlijk op het zuiden. De grote glazen schuifpui geeft toegang tot het royale terras van circa 27 m2. Vanaf deze hoogte geniet u niet alleen van het uitzicht op de tuin van de voormalige kerk, maar kijkt u ook op de Poel en aan de horizon ziet u de toren van de Sint-Urbanuskerk. Aangrenzend aan de living heeft het appartement ook nog een ruime eetkamer en een werkkamer van formaat. De kok heeft in dit appartement naast de luxe keuken ook de beschikking over een royale bijkeuken. In de techniekruimte, waar de apparatuur staat opgesteld die in deze moderne tijd zorgt voor alle comfort in huis, is ook ruimte voor de wasmachine en -droger.

Op de verdieping, die goed zichtbaar is door de grote vide, heeft dit appartement heeft verder twee zeer ruime slaapkamers die beide beschikken over een eigen badkamer. De overloop op deze verdieping biedt ook nog tal van gebruiksmogelijkheden zoals een fitnessruimte, bioscoopruimte of atelier. Voor dit appartement liggen in de tuin van de Handweghof onder een ‘groen dak’ vanzelfsprekend twee eigen parkeerplaatsen.
Dit appartement biedt overduidelijk heel veel ruimte, luxe en een adembenemend panorama-uitzicht.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer penthouse

Verkocht

Bouwnummer
1186 RW Amstelveen

€ 925.000 v.o.n.

Neem contact met ons op