Large

Marickenlaan — Langskap


3648 LE Wilnis


€ 510.000 v.o.n.


DIT TYPE IS VERKOCHT!

Indien u interesse heeft, neem dan contact op met één van de makelaars.

Het deelplan Marickenlaan betreft 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen gelegen langs de Marickenlaan en maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Maricken te Wilnis. De woningen zijn heerlijk aan het water gelegen en hebben een royale tuin op het westen. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 170 m2 en hebben koopsommen vanaf € 510.000,00 v.o.n.

De Maricken
In Wilnis zal in 2016/2017 de geheel nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ verrijzen. De wijk heeft een gevarieerd straatbeeld door de samenwerking met verschillende architecten. De eerste woningen worden inmiddels met veel plezier bewoond.

Het project De Maricken ligt op een ideale centrale locatie midden in het Groene Hart, tussen Utrecht en Amsterdam. De uitvalswegen A2 en A4 liggen dicht­bij, waardoor je binnen 20 minuten in Amsterdam bent. Maar ook Woerden en Vinkeveen liggen op korte afstand.

Marickenlaan
Deze ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben een prominente plaats gekregen in de nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ in Wilnis. De woningen liggen centraal in de wijk aan een statige laan en langs het water.
De woningen hebben een traditionele bouw, mooi metselwerk, openslaande deuren naar de tuin en prachtige raampartijen. De woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen aan de achterzijde. Binnen de woningtypen zelf is er veel verschil, hierdoor ontstaat een gevarieerd en speels straatbeeld. De verschillende woningtypes zijn onderverdeels in: langskap, dwarskap en een halve dwarskap.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Marickenlaan 54
3648 LE Wilnis

€ 510.000 v.o.n.

Neem contact met ons op