Large

Vecht en Veld — Koetshuis


3633 AG Vreeland


€ 595.000€ 637.000 v.o.n.


UPDATE: NOG SLECHTS 1 WONING TYPE KOETSHUIS BESCHIKBAAR!

Wilt u wonen op een buitenplaats? Maar dan wel sfeervol, gezellig en midden in de Randstad? Kom dan kijken op Vecht en Veld, 60 nieuwe woningen, in misschien wel het mooiste nieuwbouwproject tussen Amsterdam en Utrecht. Twee-onder-één-kapwoningen, grote herenhuizen en vrijstaande villa’s. De start verkoop van de eerste 22 woningen in deze nieuwe wijk is reeds gestart.

VECHT EN VELD
Het project Vecht en Veld is gelegen aan de rand van het fraaie Vreeland aan de Kleizuwe, één van de zuiverst bewaarde Vechtdorpen tussen Amsterdam en Utrecht. U woont er echt buiten, maar tegelijk omringd door vele gezellige dorpjes zoals Loenen aan de Vecht of Loosdrecht. De steden Amsterdam, Hilversum en Utrecht liggen op zo’n 10 tot 20 minuten rijden afstand.
Het project bestaat uit een Buitenplaats met daaromheen het Buitengoed. De Buitenplaats in Vecht en Veld gaat als eerste in verkoop en vormt het hart van het project. Vanaf zaterdag 17 februari a.s. zijn van deze eerste fase de brochure met prijslijst en het digitale inschrijfformulier beschikbaar. Er komen zes twee-onder-één-kapwoningen in de Hofgaard. Daarnaast bieden het Koetshuis, het Bouwhuis, de Oranjerie en de Wintertuin elk plaats aan vier woningen.

KOETSHUIS (VIER-ONDER-EEN-KAPWONINGEN)
In de 19e eeuw werden koetshuizen gebouwd om koetsen in te stallen. Vaak behoorden ze tot een herenhuis, landhuis of kasteel. Kenmerkend zijn de hoge inrijdeuren. Bij het Koetshuis komen deze deuren (optisch) terug. Van buiten voel je de grandeur van de oude buitenplaats door de rijke architectonische elementen als timpaan, met zink beklede dakkapellen, de metselwerkdetails als hanenkammen, sluitstenen, rollagen en pilasters. Van binnen zijn het moderne woningen met al het comfort en gemak van dien en hebben woonoppervlakte van circa 158 m² (hoek) of 166 m² (tussen). Achter de tuin kunnen op eigen terrein 2 auto's naast elkaar geparkeerd worden.

De woningen hebben een breedte van circa 6,5 meter, waardoor er aan de voorzijde een ruime keuken ontstaat. De tuingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is voor de hoek- en tussenwoning verschillend door de dakconstructie. Beide ruimtes bieden mogelijkheden voor extra (slaap)kamer(s).

Deze woningen zijn meer dan compleet: met een luxe keuken met apparatuur, compleet sanitair en alle wanden worden zelfs schilderklaar opgeleverd. Uiteraard kunt u de woning in overleg met de aannemer aanpassen aan uw woonwensen. Wilt u een inloopkast? Een extra kamer op zolder of een tweede badkamer? Een uitbouw met een lichtstraat of een extra dakkapel? Er is veel mogelijk. De sympathieke bouwers van Trebbe gaan graag met de kopers om de tafel om hun woning perfect te maken. En dan heeft u een perfect huis in een perfect plan. Waar veel kwaliteit is gestopt in het ontwerp aan de binnenkant èn buitenkant van de woningen. Waar over alles nagedacht is: van gemetselde tuinmuren, straatverlichting of de bankjes in een door beukenhagen omzoomd speelplaatsje. Met doorkijkjes naar de vrije velden en de prachtige bomen op de historische plantage.

Samen met het Koetshuis vormt het Bouwhuis, dat overigens architectonisch identiek is, het private voorplein. Het plein wordt ingericht met een mooie gemetselde bloembak.

Onderdeel van het project is het realiseren van een sloepenhaven, direct in de Vecht. Voor de vrijstaande woningen in het Buitengoed (fase 2) geldt dat bij de aankoop tevens een ligplaats is inbegrepen. De eventueel resterende plaatsen worden aangeboden aan de kopers van de Buitenplaats.

Vreeland
Vreeland is een mooi dorp, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Dit komt onder andere door de tal van festiviteiten die door de betrokken dorpsbewoners worden georganiseerd. Ook heeft Vreeland vele voorzieningen zoals de buurtsuper Dagwinkel, een basisschool, buitenschoolse opvang, een gezondheidscentrum en diverse gezellige horecagelegenheden. Tenslotte bieden de buurdorpen Nederhorst den Berg en Loenen aan de Vecht veel extra winkelaanbod, met lokale winkels en bijvoorbeeld een Jumbo en Albert Heijn. Tevens ligt de hockeyclub in Loenen aan de Vecht feitelijk tussen Vreeland en Loenen in.

In ‘Vecht en Veld’ woont u op een zeer centrale plek, u bent zo in Amsterdam, Utrecht of het Gooi. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de rijksweg A2. Amsterdam en Utrecht centrum zijn beiden te bereiken binnen 20 minuten. Moet u op de Zuid-as van Amsterdam zijn, dan kost u dat nog minder tijd. Wilt u met de trein, dan kunt u bij station Breukelen, Hilversum of Abcoude opstappen. Deze stations zijn in 10-15 minuten met de auto vanaf Vreeland te bereiken. ‘Vecht en Veld’ is een mooie uitvalsbasis voor al uw bezigheden als werk, vrije tijd, studie en sport.

Bezoek de bouwplaats!
Een woningproject waar de oude bomen al geplant zijn en de haven en wegen al zijn aangelegd vóórdat de bouw start. Heeft u interesse in één van de laatste beschikbare woningen? Neem dan contact op met Brockhoff Makelaars voor een rondleiding. En we garanderen u, dat u daarna nergens anders meer wilt wonen!


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer hoekwoning

Verkocht onder voorbehoud

Bouwnummer
3633 AG Vreeland

€ 595.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer hoekwoning

Ingetrokken

Bouwnummer
3633 AG Vreeland

€ 637.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Ingetrokken

Bouwnummer
3633 AG Vreeland

€ 612.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Ingetrokken

Bouwnummer
3633 AG Vreeland

€ 612.000 v.o.n.

Neem contact met ons op