Large

Op Koers — Klipper


1231 LV Loosdrecht


€ 694.500 v.o.n.


KARAKTERISTIEKE en ENERGIEZUINIGE VRIJSTAANDE VILLA

In het nieuwbouwproject Op Koers is nog 1 vrijstaande villa van het type Klipper beschikbaar. Het project is gelegen aan Oppad direct aan de Oud-Loosdrechtsedijk, de doorgaande weg door Oud-Loosdrecht. Op de locatie stond het Trefpunt, een voormalige maatschappelijke voorziening. Op deze locatie heeft Roosdom Tijhuis een project van 10 woningen ontwikkeld.

Indeling:
De karakteristieke vrijstaande villa heeft een frisse witte uitstraling en telt maar liefst 205 m²! Op de eerste verdieping zijn 4 ruime slaapkamers gelegen en ook de zolderverdieping biedt mogelijkheden voor het creeren van extra (slaap)kamers. Maar mocht u een andere indeling wensen, dan is dat ook bespreekbaar. De woning is tevens zeer energie zuinig. De voorzijde van het dak is geheel voorzien van zonnepanelen.

Begane grond:
De woning is voorzien van een heerlijk ruime en lichte woonkamer met zowel uitzicht op de achtertuin als ook op de Oud-Loosdrechtsedijk. Vanuit de woonkamer maar ook vanuit de keuken loopt u door de openslaande tuindeuren zo de achtertuin in. De woning is voorzien van een Siematic keuken met 5 inbouwapparaten. Er is volop keuze om de keuken aan te passen geheel naar eigen wens qua vorm, indeling en kleurstelling. In de hal bevindt zich een toiletruimte met wandcloset en fontein.
De woning beschikt over een aangebouwde garage, zodat er ruimte is om de fietsen en tuingereedschap op te bergen en te klussen. Op eigen terrein is er plek om twee auto's te parkeren.
Optioneel is er een mogelijkheid voor een kantoor aan huis of een heerlijk overdekt terras in uw achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers en een handige inloopkast. De complete badkamer is voorzien van douche, wastafel, ligbad en tweede wandcloset. Uiteraard is deze ook via de projectleverancier geheel aan uw wensen aan te passen. Desgewenst is het ook mogelijk om de woning casco te laten op te leveren en dan is een verrekenpost beschikbaar.

Tweede verdieping:
De ruime zolder is vrij indeelbaar en kan bijvoorbeeld worden ingericht als slaapkamer of voor hobbyruimte. In de technische ruimte worden de installaties geplaatst en de aansluiting voor de wasmachine.

Koopsom € 694.500,- v.o.n.

De woningen in het plan Op Koers zijn zeer energiezuinig. Mede door goede schilisolatie en PV-panelen is de energieprestatiecoefficient (EPC) van deze woningen 'nul'. De woningen zijn hierdoor hun tijd ver vooruit en dat merkt u straks zeker in uw portemonnee.

Oud Loosdrecht
Oud-Loosdrecht ligt in de gemeente Wijdemeren, een gemeente met circa 23.000 inwoners. De gemeente Wijdemeren is de grootste gemeente in de Gooi- en Vechtstreek. Een uniek stukje Nederland met veel plassen, moerassen, bossen, vaarten en weiden. Loosdrecht bestaat uit twee delen, namelijk Oud-Loosdrecht (circa 1.350 inwoners) en het grotere Nieuw-Loosdrecht (circa 5.750 inwoners). Loosdrecht is vooral bekend als watersportdorp in de Gooi en Vechtstreek met verschillende aan elkaar verbonden recreatieplassen. Er liggen diverse jachthavens, restaurants en cafés aan de plassen.

Maar naast al dat water is er op het vaste land ook genoeg te beleven. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes met, hoe kan het ook anders, op veel plaatsen een prachtig uitzicht over de plassen. Kortom een veelzijdige gemeente met ook goede voorzieningen op het gebied van scholen, sport, recreatie en cultuur.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Oud-Loosdrechtsedijk 156
1231 NE Loosdrecht

€ 694.500 v.o.n.

Neem contact met ons op