Large

De Krijgsman Muiden — Het Park


1398 CP Muiden


€ 515.000€ 613.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

De Krijgsman Muiden
De komende jaren zal er in fases op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden een bijzonder woongebied worden gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Ook als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

HET PARK EN DE JAAGPADEN
Wonen aan het Parkje
Het park vormt met een binnenhaventje de entree van het plandeel De Vestingstad en ligt centraal tussen 26 woningen met een romantische uitstraling in verschillende soorten, die variëren in breedte (beukmaat), diepte en typering. Zo hebben de woningen aan de zuidzijde een op het zuiden georiënteerde tuin met bij de meeste een ligplaats voor uw sloep. Aan de parkzijde hebben de woningen een oprit voor twee parkeerplaatsen op het eigen perceel. De woningen aan de noordzijde hebben een terras op zuid met zicht op het park. U parkeert er op het achtergelegen binnenhof waar voor iedere woning één of twee parkeerplekken per woning wordt uitgegeven. Vanuit elke woning heeft u zicht op het centraal gelegen park ingericht met bomen met bloesems, gras, een wandelpad en een speelplaats. Het park heeft een lengte van circa 75 meter en een breedte van gemiddeld 25 meter. Via het wandelpad in het park kunt u langs het haventje richting het ‘voormalige kruitbos’ lopen. Het haventje biedt een mogelijkheid voor een ligplaats voor uw sloep indien uw perceel niet direct grenst aan het vaarwater van De Krijgsman.

Aan het Parkje zijn verschillende type woningen in de verkoop kom voor een volledig overzicht naar het informatiehuis.

INFORMATIEHUIS
Graag heet het verkoopteam u van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart. Kijkt u voor actuele openingstijden op www.dekrijgsmanmuiden.nl.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer hoekwoning

Verkocht

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 544.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 699.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Verkocht

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 538.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Verkocht

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 504.000 v.o.n.

Neem contact met ons op