Large

Land van Winkel — Het Landhuis


1391 DS Abcoude


€ 325.000€ 489.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!
De appartementen in het Landhuis zijn gelegen in de eerste fase van het project Land van Winkel. De verkoop van deze woningen is gestart. Indien u hierin interesse heeft kunnen wij u als reservekandidaat achter de inschrijvers noteren.

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. In de eerste fase worden 13 woningen aangeboden.

FASE 1 - DE BARONIE
De Baronie ligt in het noorden van de wijk en vormt het entree van het Land van Winkel. De Baronie is een schitterend wooneiland geïnspireerd op de adellijke landgoederen van weleer. Ontworpen met oog voor detail en met alle ruimte voor groen en water. Een oase in Land van Winkel. Het appartementengebouw ‘Het Landhuis’ met zes luxe appartementen en een riant penthouse is het statige middelpunt van De Baronie. Met eromheen ‘Het Koetshuis’ met vier comfortabele cottagewoningen en ‘De Oranjerie’ met twee riante twee-onder-een-kapwoningen. Geparkeerde auto’s en fietsen worden, geheel in stijl, grotendeels aan het zicht onttrokken in ‘De Stallen’. In 'De Stallen' komen in totaal 20 parkeerplaatsen en 13bergingen voor de bewoners van De Baronie. Achter de stallen komen 7 parkeerplaatsen voor bezoekers.

HET LANDHUIS - 7 APPARTEMENTEN
Het Landhuis bestaat uit vier verdiepingen. Met op iedere verdieping slechts twee appartementen voor optimaal comfort. Alle appartementen hebben een ruim terras, op de begane grond met veranda. Het riante penthouse op de derde verdieping heeft een riant dakterras dakterras van 25 m2 en de mogelijkheid om rondom het gehele appartement te lopen. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht met zuidorientatie over De Baronie en Land van Winkel.

Appartementen, begane grond

 • circa 100 m2 woonoppervlak
 • Twee slaapkamers, optioneel drie
 • Terras met veranda (ca. 60 m²) op het zuiden
 • Parkeren en fietsenberging in De Stallen

Appartementen, 1e en 2e verdieping

 • circa 107 m2 woonoppervlak
 • Twee slaapkamers, optioneel drie
 • Terras circa 16 tot 22 m2 op het zuiden
 • Parkeren en fietsenberging in De Stallen

Penthouse, 3e verdieping

 • circa 127 m2 woonoppervlak
 • Drie slaapkamers, optioneel vier
 • Terras circa 25 m2 op het zuiden en een rondgang van circa 50 m²
 • Twee parkeerplaatsen en berging in De Stallen

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
3 kamer bovenwoning

Verkocht

Doude van Troostwijkstraat
1391 ER Abcoude

€ 330.000 v.o.n.
Thumbnail
4 kamer bovenwoning

Verkocht

Doude van Troostwijkstraat
1391 ER Abcoude

€ 489.000 v.o.n.
Thumbnail
3 kamer appartement

Verkocht

Doude van Troostwijkstraat
1391 ER Abcoude

€ 325.000 v.o.n.

Neem contact met ons op