Large

Land van Winkel — Het Koetshuis


1391 DS Abcoude


€ 355.000€ 380.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!
De appartementen in het Landhuis zijn gelegen in de eerste fase van het project Land van Winkel. De verkoop van deze woningen is gestart. Indien u hierin interesse heeft kunnen wij u als reservekandidaat achter de inschrijvers noteren.

HET KOETS HUIS
Het Koetshuis bestaat uit vier bijzonder vormgegeven cottagewoningen. Deze woningen zijn een knipoog naar de charmante Engelse cottages en meten circa 110 m² met twee verdiepingen en een ruime vliering/bergzolder. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. De woningen kenmerken zich door mooie natuurleien pannendak, friswitte muren en hoge ramen. De auto kan worden geparkeerd in de naastgelegen ‘De Stallen’. Hier bevindt zich tevens de berging. De woningen zijn voorzien van een ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. En naast een complete woning, krijgt u ook een complete tuin. De tuin wordt voor u aangelegd en is zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van vlonderterrassen.

Koopsommen vanaf €355.000,-- v.o.n.

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Verkocht

Doude van Troostwijkstraat
1391 ER Abcoude

€ 355.000 v.o.n.

Neem contact met ons op