Large

Hofland — Herenhuizen


2613 MH Delft


€ 272.500€ 319.300 v.o.n.


HOFLAND – Moderne woningen met diepe tuin voor een scherpe prijs!

Ben je opzoek naar een moderne woning met veel ruimte en een heerlijke tuin? Dan ben je van harte welkom in de Harnaschpolder! Daar worden deze moderne herenhuizen langs de Hoflandendreef gerealiseerd. Deze moderne woningen worden ook volgens een modern concept aangeboden: er is geen torenhoog budget besteed aan glossy brochures en hierdoor is de prijsstelling van de woning zeer scherp. Wel is er een overzichtelijke projectwebsite met alle informatie en plattegronden.

VELE MOGELIJKHEDEN
We bieden vanzelfsprekend een complete woning aan, maar geven je de mogelijkheid om (als je dat wenst) een aantal zaken zelf uit te voeren; dat is wel zo voordelig! En mocht je minder handig zijn of dit werk uit handen willen geven, dan kun je zoals altijd via de aannemer de woning verder laten afwerken met o.a. complete keuken en badkamer. Zij bieden hiervoor in twee afwerkingsniveau’s gunstig geprijsde afbouwpakketten aan.
Daarnaast is er een uitgebreide meerwerklijst beschikbaar, zodat de woning helemaal naar je eigen wensen en behoefte kan worden gebouwd.

INFORMATIECENTRUM VERWELIUS
Voor meer informatie bent u ook van harte welkom in het informatiecentrum Verwelius dat gelegen is tegenover de woonwinkel Harnaschpolder op de hoek van de Hoefslagendreef en Hoflandendreef te Delft.
Het informatiecentrum is op afspraak te bezoeken.
Het informatiecentrum is herkenbaar aan het bouwbord op het dak en de opvallend blauw en groene kleuren. Het makkelijkst is het bereikbaar via afslag 12 op de A4. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Vervolg de weg en ga met de bocht mee naar rechts. Na de bocht slaat u links af. Vervolgens gaat u meteen weer links. U ziet de woonwinkel aan uw rechterzijde en het informatiecentrum Verwelius ligt aan de overzijde.

STARTERSLENING
Het kopen van deze zeer scherp geprijsde woningen wordt nu nog aantrekkelijker: de gemeente Delft heeft speciaal voor deze woningen een STARTERSLENING beschikbaar gesteld. Naast dat de starterslening is bedoeld voor starters op de woningmarkt (tussen 18-35 jaar), die een woning in Harnaschpolder kopen, komen ook Delftenaren in aanmerking die een (bestaande) woning in Delft kopen van iemand die een woning in Harnaschpolder heeft gekocht. Op deze manier wordt de eventuele verkoop van de huidige woning extra gestimuleerd.

Alle voordelen van de woning op een rij:

 • Scherp geprijsde en moderne nieuwbouwwoning
 • Woonoppervlakte 127 -140m²
 • Ruime hoekwoning met 3 volwaardige verdiepingen
 • Heerlijke achtertuin van ruim 11 meter diep!
 • Keuze voor de koper: of zelf de woning afbouwen of kies één van de voordelige afbouwpakketten
 • Diverse opties waardoor de woning verder kan worden aangepast aan je eigen wensen
 • Speciale starterslening door gemeente Delft beschikbaar gesteld

INDELING HERENHUIZEN
De moderne uitstraling komt tot uiting in strakke rechte gevels aan de voorzijde en aan de achterzijde heeft de woning een schuine kap. Ben je op zoek naar nog meer ruimte op de tweede verdieping, dan is de hoekwoning ideaal! De hoekwoningen worden zowel met de voor- als achterzijde uitgevoerd met een rechte gevel, waardoor de woning 3 volwaardige verdiepingen telt en er bijvoorbeeld 2 zeer ruime extra (slaap)kamers gerealiseerd kunnen worden. De naastgelegen woningen zijn onderling van elkaar verschillend door afwisselende raampartijen. Daarnaast ontstaat er een gevarieerd en levendig straatbeeld doordat de woningen worden uitgevoerd in metselwerk in combinatie met witte gevelelementen.

Begane grond:
Via de overdekte voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft uitzicht op de Hoflandendreef. In de woonkamer zorgen dubbele openslaande deuren en groot raam van vloer tot plafond voor veel lichtinval en de hoekwoning hebben nog een extra raam in de zij-gevel. Voor een extra grote woonkamer behoort het tot de mogelijkheden om de woonkamer met 1,8 meter uit te bouwen. De trap met trapkast is in de woonkamer gesitueerd. Het is ook mogelijk om de hal te vergroten, zodat de trap in de hal is gelegen. Veel variatie is dus mogelijk! De heerlijke en beschutte tuin is ruim 11 meter diep en is via een achterom te bereiken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom gelegen aan de achterzijde. De lichte badruimte bevindt zich aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een raam en kunt u geheel naar eigen wens inrichten of kiezen voor één van de voordelige en complete afbouwpakketten. De badkamer is ruim genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een ligbad, separate inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Mocht je nog meer slaap- of werkkamers wensen, dan is dat op deze verdieping mogelijk. Doordat bij de tussenwoningen de voorzijde is voorzien van een rechte gevel, biedt deze etage zeer veel ruimte maar kan nog verder worden vergroot met een dakkapel aan de achterzijde. De hoekwoningen hebben geen schuine daken en hier heb je dus een volwaardige verdieping tot uw beschikking. Zowel bij de hoek- als tussenwoningen kunnen er bijvoorbeeld twee extra zeer ruime (slaap)kamers worden gerealiseerd. De ruimte is ook uitermate geschikt voor een werkkamer, hobbyruimte of een speelplek voor de kinderen. De technische zaken zijn netjes weggewerkt in een aparte bergruimte. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine.

Koopsom tussenwoning vanaf € 272.500,-- v.o.n.
Koopsom hoekwoning vanaf € 314.200,-- v.o.n.

OMGEVING: De herenhuizen zijn gelegen in het project Hofland, de nieuwste uitbreiding van de jonge wijk Harnaschpolder. Voor starters is dit een ideale woonomgeving: midden in de Randstad, op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Delft en naast het groene Midden Delfland. Ook de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Schiphol zijn via de A4 of openbaar vervoer makkelijk te bereiken. De dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, kinderdagverblijven en basisscholen, bevinden zich op loopafstand.


 • Spacious family homes within cycling distance of Delft city centre

 • Floor area 127 -140 sqm

 • Lovely rear garden with a length of over 11 m!

 • Living room with double doors to back yard

 • Open plan kitchen at front of the house

 • Three bedrooms on first floor

 • Second floor with room to create one or two additional rooms

 • Second floor corner house is very spacious, because there is no pitched roof

 • Option to extend the living room, have dormer window on second floor

 • Attractive offer to install a kitchen with built in appliances, toilet and bathroom with sanitary ware and tiling

 • It is the purchaser’s choice to have kitchen and/or bathroom completed by builder or to do it yourself!

 • First home buyer’s loan for people between 18 and 35 years old

 • Purchase prices from € 272.500,-- v.o.n.

 • Corner houses from € 314.200,- v.o.n.

Please contact our office for additional information or to make an appointment with the real estate agent.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Bouwnummer 25
2613 Delft

€ 272.500 v.o.n.

Neem contact met ons op