Large

Thuis in Proosdij fase 2 — Herenhuis hoek type A2


1433 DC Kudelstaart


€ 450.000 v.o.n.


"Thuis in Proosdij" is de laatste fase van het nieuwbouwproject Proosdij-Noord, en voorlopig ook de laatste uitbreiding van Kudelstaart. En dus uw laatste kans op een geliefde, spiksplinternieuwe woning in deze ruim opgezette, zeer kindvriendelijke woonwijk met brede straten en veel water en groen.

Alle voordelen van een comfortabele grote nieuwbouwwoning op een heerlijke locatie, aan de rand van het Groene Hart. Veel natuur en recreatie om de hoek, maar tegelijkertijd op een steenworp afstand van de grote steden, zoals Amsterdam, Amstelveen en direct naast Aalsmeer. Welkom in Kudelstaart!

Omdat het dorp direct aan de Westeinderplassen ligt en mooie jachthavens, goede windsurf-mogelijkheden, een speedbootbaan en een fijne zwemlocatie heeft, is Kudelstaart bekend onder watersporters. Maar het dorp heeft zich de afgelopen jaren flink doorontwikkeld: het is er het hele jaar door aangenaam wonen. Er zijn gezellige horecagelegenheden, veel sportfaciliteiten en sportclubs, een winkelcentrum met een ruim aanbod, meerdere goede basisscholen, kinderdagverblijven en een buitenschoolse opvang.

In het project worden grote tussen- en hoekwoningen gebouwd, samen met een aantal twee-onder-één-kapwoningen.

Bij de gezinswoningen zijn er veel variaties, met spectaculair grote hoekwoningen met zij-uitbouwen.
Bijvoorbeeld bouwnummer 32, met een woonoppervlakte van maar liefst 207 m2, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een luxe keuken met Miele apparatuur en zelfs een quooker. Een ruime tuin aan het water geeft u alle vrijheid.

Maar ook de tussenwoningen hebben een ruim woonoppervlak van maar liefst 136 m2, waarin met gemak 5 slaapkamers passen. De koopsommen zijn vanaf € 330.000 vrij op naam.

De tweekapwoningen zijn er in twee hoofdvarianten: met 136 m2 woonoppervlakte (type D) of 171 m2 woonoppervlakte (type E). Alle woningen hebben gemeen dat ze een heerlijk ruime tuin hebben, parkeerplaats op eigen terrein en een aan de woning gebouwde garage. Vijf slaapkamers is geen probleem, en bij het grotere type E wordt standaard zelfs een tweede badkamer meegebouwd. De koopsommen van de tweekapwoningen zijn vanaf € 380.000 vrij op naam.

Uiteraard is er een uitgebreide meerwerklijst beschikbaar, zodat u de woning naar uw wensen kunt aanpassen en uitbreiden.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer hoekwoning

Verkocht

Bouwnummer
1433 DC Kudelstaart

€ 450.000 v.o.n.

Neem contact met ons op