Large

Marickenlaan — Halve puntkap


3648 LE Wilnis


€ 560.000 v.o.n.


BOUW GESTART!

Indien u interesse heeft, neem dan contact op met één van de makelaars.

Het deelplan Marickenlaan betreft 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen gelegen langs de Marickenlaan en maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Maricken te Wilnis. De woningen zijn heerlijk aan het water gelegen en hebben een royale tuin op het westen. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 187 m2 en hebben koopsommen vanaf € 563.755,-- v.o.n. (inclusief reeds uitgevoerd meerwerk)

De Maricken
Welkom in de Maricken. Een nieuwe wijk, centraal gelegen in het Groen Hart tussen Utrecht en Amsterdam en onderdeel van de gemeente De Ronde Venen. Een prachtig polderlandschap met plaatsen als Mijdrecht, Vinkeveen en Abcoude. Een oase van groen en water. De eerste woningen in de wijk worden inmiddels met veel plezier bewoond.

In de Maricken is het heerlijk rustig wonen te midden van het groen, maar op een steenworp afstand van de grote steden Amsterdam en Utrecht. Het groen, het water en de ruimte om u heen zijn direct voelbaar op weg naar uw nieuwe woning. Kenmerkend voor de Maricken zijn de ruime lanen, het park aan de rand van de wijk en de historische slotenstructuur. Die beleving is een luxe. Het is straks fijn thuiskomen in een statige, ruime en lichte woning, heerlijk gelegen aan het water met een tuin op het westen. De uitvalswegen A2 en A4 liggen dicht­bij, waardoor je binnen 20 minuten in Amsterdam bent. Maar ook Woerden en Vinkeveen liggen op korte afstand.

Marickenlaan
Deze ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben een prominente plaats gekregen in de nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ in Wilnis. De woningen liggen centraal in de wijk aan een statige laan en langs het water.
De woningen hebben een traditionele bouw, mooi metselwerk, openslaande deuren naar de tuin en prachtige raampartijen. De woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen aan de achterzijde. Binnen de woningtypen zelf is er veel verschil, hierdoor ontstaat een gevarieerd en speels straatbeeld. De verschillende woningtypes zijn onderverdeeld in: langskap, dwarskap en een halve dwarskap. De bouw van de woningen is gestart, de woningen zullen naar verwachting medio 2018 worden opgeleverd. Doordat de bouw gestart is worden de woningen uitgevoerd inclusief reeds gekozen meerwerk. De makelaar kan u hierover verder informeren.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer 2-onder-1-kapwoning

Ingetrokken

Marickenlaan 50
3648 LE Wilnis

€ 573.145 v.o.n.

Neem contact met ons op