Large

De Krijgsman Muiden — Grachtenpanden Gracht West


1398 CP Muiden


€ 635.000€ 880.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART NIEUWE DEELGEBIEDEN

22 bijzondere Grachtenpanden! Vrijwel ieder pand heeft zijn eigen unieke details, maatvoering en uiterlijk. Onderzoek welk pand het beste bij jou past; eigenwijze houten gevelbekleding, stedelijk gemetseld, wit gekeimd met een gaaf dakterras of... tja noem het maar.

Voor deze aangeboden woningen geldt een voorinschrijving. Totdat de definitieve contractstukken gereed zijn, en de mate van afwerking en kwaliteit bekend zijn, hanteren wij voor de koopsommen een bandbreedte van € 635.000,- tot € 880.000,- v.o.n.

U bent van harte welkom in het informatiehuis Kruitpad 15 te Muiden. Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.

Welkom in De Krijgsman Muiden! Op de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
U bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer geschakelde woning

Gracht West
1398 CP Muiden

€ 690.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer vrijstaande woning

Ingetrokken

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 850.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer geschakelde woning

Ingetrokken

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 750.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer geschakelde woning

Ingetrokken

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 650.000 v.o.n.

Neem contact met ons op