Large

Garden Village — Fresh


1431 LH Aalsmeer


€ 387.300€ 415.800 v.o.n.


Fresh

Wonen aan de Charles Gabrijweg is groen wonen tussen water en weiland met Amsterdam om de hoek in de mooie en rustige wijk Polderzoom. De kavels zijn ruim en liggen op een heerlijke, autoluwe plek met veel groen en water voor de deur. Jouw zelfgekozen designwoning heeft een parkeerplek naast de deur en een ruime tuin met berging. De Charles Gabrijweg wordt een kindvriendelijke, natuurlijke en groene oase, die door de centrale ligging uitstekend bereikbaar is.

De verkoop van het project is gestart en inschrijven is mogelijk tot maandag 11 december a.s. 12.00 uur!

Jij kiest, wij bouwen
We laten top architecten met een ‘Legodoos’ aan onderdelen veel verschillende ontwerpen voor huizen maken. Al deze unieke ontwerpen plaatsen we in de online WeBuildHomes collectie. Hieruit kies jij een huis dat past bij jouw woonwensen, smaak en budget. Wij bouwen jouw droomhuis vervolgens in 24 weken voor een gegarandeerd vaste prijs. Kies bijvoorbeeld het type Fresh vanaf € 387.300,- inclusief eigendom kavel of bekijk een van de andere ontwerpen van Nederlandse toparchitecten op webuildhomes.nl.

Duurzaam bouwen en comfortabel leven
WeBuildhomes wilt dat mensen in een super- energiezuinig én in een super-comfortabel huis wonen.

  • Zelfbouw zonder zorgen
  • FSC keurmerk en standaard energielabel
  • Inclusief topkwaliteit sanitair en tegels
  • WeBuildhomes huizen zijn voorzien van vloerverwarming en rookmelders
  • Superzuinig door HR++ glas en extra isolatie
  • Woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Fresh door de Architekten Cie
De drie-deling in de gevel en de verdiept liggende ramen verlenen het pand een klassieke uitstraling, een echo van het herenhuis en grachtenpand.

Begane grond
De woon-leefruimte is op de begane grond, grenzend aan de tuin. De leefkeuken is gesitueerd in het midden van de woning, zodat aan de voorzijde van de woning een ruime eetkamer ontstaat. De woonkamer en eetkamer zijn afzonderlijk bereikbaar. De ruime bergkast onder de trap is vanuit de woonkamer bereikbaar.

Eerste verdieping
Een overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers, respectievelijk 12,5m² en 14,7m², waarvan één voorzien van een eigen inbouwkast. Daarnaast is er een ruime familiebadkamer, met plaats voor een ligbad of douche, dubbele wastafel en toilet. Verder is er een ruimte voor de wasmachine en wasdroger.

Tweede verdieping
Een overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers, respectievelijk 12,5m² en 14,7m². De inloopkast van 4m² is vanuit beide slaapkamers bereikbaar. Er is ook nog een tweede badkamer met plaats voor een douche en een wastafel. Op deze verdieping bevindt zich ook de aparte ruimte voor de verwarmingsketel en de ventilatie-unit. Dit huis biedt dus veel ruimte en veel gebruiksmogelijkheden.

Door op de beide verdiepingen een compacte kern met daarin bergruimte en badkamer in het midden van de woning te organiseren, zijn de ruim bemeten slaapkamers nagenoeg gelijk van grootte. Alle slaapkamers beslaan de volledige breedte van de woning.

Dit zegt de architect over de woning
‘’De Fresh heeft alle voordelen om per locatie en bewoner een vrije en eigen indeling te maken. De ramen zijn verdeeld over drie gevels voor een wijds uitzicht en daglicht door de gehele woning. De drie-deling in de gevel en de verdiept liggende ramen verlenen het pand een klassieke uitstraling, een echo van het herenhuis en grachtenpand. De combinatie van twee verschillende raamgroottes geeft de gevel tevens een speels en levendig karakter. Met een goede baksteentoepassing is deze Fresh!-woning mooi en duurzaam!’’

Maak je huis nog luxer
Het huis is voorzien van kwalitatief hoogwaardige basis tegels en sanitair in de badkamer en wc. Wil je graag een luxere keuze maken? Dit kan met het WeBuildHomes upgrade pakket. We laten je graag de mogelijkheden zien. Jouw Fresh wordt opgeleverd zonder keuken maar met aansluitingen zodat je zelf na oplevering de keuken naar jouw smaak kan kiezen, kopen en installeren. Tevens zijn er enkele opties beschikbaar om jouw WeBuildhomes huis nog persoonlijker te maken.

Huizen uit de WeBuildHomes collectie zijn al beschikbaar vanaf €297.500,- V.O.N. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met Brockhoff Makelaars (020 543 73 75).


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Verkocht

Charles Gabrijweg
1431 LH Aalsmeer

€ 438.400 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Verkocht

Charles Gabrijweg
1431 LH Aalsmeer

€ 387.300 v.o.n.

Neem contact met ons op