Large

Wonen aan de Vesting — Eengezinswoningen


1411 DC Naarden


€ 342.000€ 382.000 v.o.n.


AAN DE VESTING
De naam van het project zegt het al: het project ligt direct aan het groengebied en de waterpartijen van de historische vestingwallen van Naarden. Hierdoor ontstaat een zeer sfeervolle en unieke woonomgeving: de historische Vestingstad met haar gezellige winkels, vele restaurants en terrasjes ligt op loopafstand. Slechts 16 gezinnen krijgen de mogelijkheid om hier te komen wonen! Het project bestaat uit 10 herenhuizen en 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en worden gerealiseerd op de hoek van de Van Limburg Stirumlaan en de Van Hogendorplaan, op de voormalig locatie van de Bekkersschool. Er is veel aandacht voor groen en het parkeren kan voor de deur of op eigen terrein. De bereikbaarheid van deze locatie is ook nog eens zeer goed. De A1 (Amsterdam-Amersfoort) is in een paar autominuten bereikbaar en ook het naastgelegen Bussum en Hilversum bevinden zich op korte afstand.

KARAKTERISTIEKE HERENHUIZEN
Wie wil er nu niet in deze mooie omgeving wonen?! Verwelius Projectontwikkeling biedt u deze kans en heeft karakteristieke en betaalbare herenhuizen ontwikkeld aan de rustige Van Hogendorplaan. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele kenmerken zoals metselwerk, houten kozijnen, roedeverdeling in het glas, luifels boven de entree en een langskap met dakpannen. De 10 woningen zijn opgedeeld in kleine rijtjes van zes en vier woningen en doordat de hoekwoningen voorzien zijn van een extra dwarskap aan de voorgevel ontstaat een gevarieerd gevelbeeld. Dit ontwerp sluit uitstekend aan bij de bestaande bebouwing.

INDELING
Begane grond:
Vanuit de keuken van de woningen is er uitzicht op uw voortuin. De keuken is voorzien van een witte hoekkeuken. In de ruime uitgebouwde woonkamer zorgen openslaande deuren voor veel lichtinval en zij geven toegang tot de beschutte, diepe tuin (met achterom). Tevens bevindt zich in de woonkamer de trapkast.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom gelegen aan de achterzijde. De lichte badruimte is aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van tegelwerk, wastafel, toilet en douche.

Tweede verdieping:
Deze verdieping biedt ruimte voor één of twee extra kamers, maar is ook perfect als hobbyruimte, werkplek of speelruimte. Daarnaast is hier een afgesloten technische ruimte waarin zich onder andere de aansluiting voor een wasmachine en droger bevindt. Standaard meegenomen is een constructieve voorziening in het dak aan zowel voor- als achterzijde voor een (later) te plaatsen dakkapel.

De hoekwoningen zijn gelegen op ruimere kavels en beschikken over een extra raam in de zijgevel op de tweede verdieping. Doordat de hoekwoningen voorzien zijn van een extra dwarskap aan de voorgevel ontstaat niet alleen extra ruimte op zolder, maar ook een individueel en gevarieerd gevelbeeld.

Koopsom tussenwoning € 342.000,- v.o.n.(INCLUSIEF EXTRA UITGEVOERD MEERWERK, KEUKEN EN BADKAMER)
Koopsom hoekwoning € 367.000,- v.o.n. (INCLUSIEF EXTRA UITGEVOERD MEERWERK, KEUKEN EN BADKAMER)


  • Family homes with large gardens
  • Floor area about 125 sqm or 130 sqm for a corner house
  • Possibility for storage shed in the back yard
  • Living room with double doors to back yard
  • Open plan kitchen at front of the house
  • Three bedrooms on first floor
  • Second floor with room to create one or two additional rooms
  • Option to put dormer window(s) on second floor
  • Including kitchen and badroom
  • Purchase prices from € 342.000,- v.o.n., corner houses from € 367.000,- v.o.n.

Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer hoekwoning

Ingetrokken

Van Hogendorplaan 32
1411 DC Naarden

€ 367.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer eengezinswoning

Van Hogendorplaan 22
1411 DC Naarden

€ 335.000 v.o.n.

Neem contact met ons op