Large

Land van Winkel — De Oranjerie


1391 DS Abcoude


€ 625.000€ 645.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!
De appartementen in het Landhuis zijn gelegen in de eerste fase van het project Land van Winkel. De verkoop van deze woningen is gestart. Indien u hierin interesse heeft kunnen wij u als reservekandidaat achter de inschrijvers noteren.

DE ORANJERIE
De Oranjerie is een statig gebouw bestaande uit twee twee-onder-een-kapwoningen met hoge ramen en fraaie details. De riante woningen van ieder circa 182 m² hebben drie verdiepingen en maarliefst 6 (slaap)kamers. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Bovendien hebben deze woningen vrij uitzicht over groen en water. De nagenoeg vierkante vorm biedt een optimale indeling van alle ruimten. De schitterende raampartijen geven de villa veel karakter en natuurlijk een zee van licht. Rondom de woning wordt een schitterend vlonderterras aangelegd.

Koopsom vanaf 625.000,-- v.o.n.

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
7 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Doude van Troostwijkstraat
1391 ER Abcoude

€ 625.000 v.o.n.

Neem contact met ons op