Large

Land van Winkel — Bouwnummer 87


1391 DS Abcoude


€ 525.900 v.o.n.


LAATSTE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING IN FASE 2 De Dorpse Buurt

Bouwnummer 87 is een unieke woning van maarliefst 8 meter breed en heeft verdeeld over de eerste en tweede verdieping 5 (slaap)kamers.

Begane grond:
Ruime hal met toilet, meterkast en trap naar eerste verdieping met daaronder de trapkast. In de trapkast bevindt zich de warmtepomp. De woonkamer is bijna 8 meter breed en heeft grote raampartijen met toegang naar de achtertuin. De woonkamer kan nog verder worden vergroot met 1,2 over de gehele breedte! De heipalen zijn al meegenomen. De keuken is aan de voorzijde gelegen en is eveneens voorzien van een groot raampatrij. Van uit de keuken is er zich op het gezellige straatje. De keuken wordt casco opgeleverd. De achtertuin is circa 10 meter diep en is bereikbaar via de achterzijde. Achter de tuin bevindt zich een parkeerhof (openbaar) waar de auto kan worden geparkeerd. Via de voorzijde is middels de zijtuin ook de achtertuin bereikbaar. In de tuin bevindt zich de berging.

Eerste verdieping
Ruim opgezette verdieping met 3 royale slaapkamers en zeer ruime badkamer welke is voorzien van douche, toilet, dubbele wastafel en tegelwerk.

Tweede verdieping
Aan beide zijden van de overloop bevinden zich ruime (slaap)kamers. De ene kamer is voorzien van een dakkraam en de andere heeft een dakkapel en is tevens voorzien van een inloopkast. Tevens bevindt zich op deze verdieping de technische ruimte met aansluitpunt voor wasmachine en droger.

Koopsom € 525.900,-- v.o.n. (inclusief heipalen voor een later te realiseren uitbouw)

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Jonkersgang 14
1391 DS Abcoude

€ 525.900 v.o.n.

Neem contact met ons op