Large

Land van Winkel — Bouwnummer 76


1391 DS Abcoude


€ 900.000 v.o.n.


VRIJSTAANDE VILLA - LAND VAN WINKEL TE ABCOUDE

Deze villa is gelegen in het deelplan 'De dorpse Buurt' en maakt onderdeel uit van de nieuwe woonwijk Land van Winkel. In deze tweede fase wordt een dorpse sfeer gecreëerd. De architectuur van de huizen is ‘stads’, maar wel met een ruime dorpse maat en een eigen tuin. In deze fase zijn maar liefst vijf verschillende architecten betrokken. Hierdoor ontstaat er een spannend en zeer divers architectuurbeeld.

Deze unieke vrijstaande villa heeft een ruime opstelplaats voor 2 auto's achter een fraai hekwerk. Tevens is het mogelijk de auto te parkeren in de garage. In de garage bevindt zich ook de aansluiting voor wasmachine en droger.

Bij binnenkomst in de ruime entree vindt u toegang tot de garage, toilet en woonkamer. Tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping. De riante woonkeuken van circa 27m2 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is naar uw wensen in de te delen. Aan de achterzijde treft u de woonkamer met openslaande deuren naar de ruime tuin aan het water. Als indelingsvariant is het mogelijk om de garage te verkleinen waardoor de woonkamer wordt vergroot tot circa 45 m2. De begane grond is zeer licht door de vele raampartijen in de zijgevel.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, 2 badkamers en het separaat toilet. De ouderslaapkamer van maar liefst 25m2 groot is zeer speels doordat de nok van de kap op een hoogte van circa 5,4m zichtbaar is. Vanaf de eerste verdieping heeft u ook toegang tot de ruime bergzolder.

Koopsom € 900.000,-- v.o.n.

· Woonoppervlakte ca. 196 m² GBO
· Perceeloppervlakte ca. 478 m²
· Woninginhoud ca. 888 m³
· 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
· Ruime inpandige garage/berging
· 4 ruime slaapkamers
· 2 badkamers met luxe sanitair en tegelwerk
· Standaard separaat toilet op verdieping
· Vloerverwarming
· Riante bergzolder
· Ruime tuin aan het water met gunstige zonoriëntatie
· Duurzame installatie op basis van all-electric principe (gasloos)

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. In de eerste fase worden 13 woningen aangeboden.

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Amstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
7 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Bouwnummer
1391 ER Abcoude

€ 900.000 v.o.n.

Neem contact met ons op