Large

Land van Winkel — Bouwnummer 70 fase 2


1391 DS Abcoude


€ 785.000 v.o.n.


BOUWNUMMER 70 : Mooie geschakelde woning gelegen aan het water.

Via de projectwebsite kunt u van alle 18 woningen de plattegronden en prijslijst downloaden.

FASE 2
De woning met bouwnummer 70 is gelegen in de tweede fase van het project Land van Winkel. In deze tweede fase wordt een dorpse sfeer gecreëerd. De architectuur van de huizen is ‘stads’, maar wel met een ruime dorpse maat en een eigen tuin. In deze fase zijn maar liefst vijf verschillende architecten betrokken. Hierdoor ontstaat er een spannend en zeer divers architectuurbeeld. De volgende type woningen worden gerealiseerd:
drie-onder-één-kapwoningen
twee-onder-één-kapwoningen
vrijstaande villa's

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. In de eerste fase worden 13 woningen aangeboden.

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer geschakelde woning

Verkocht

Bouwnummer
1391 DS Abcoude

€ 785.000 v.o.n.

Neem contact met ons op