Large

Land van Winkel — Bouwnummer 68


1391 DS Abcoude


€ 795.000 v.o.n.


SPEELSE VRIJSTAANDE VILLA

In deze tweede fase wordt een dorpse sfeer gecreëerd. De architectuur van de huizen is ‘stads’, maar wel met een ruime dorpse maat en een eigen tuin. In deze fase zijn maar liefst vijf verschillende architecten betrokken. Hierdoor ontstaat er een spannend en zeer divers architectuurbeeld. De volgende type woningen worden gerealiseerd:
drie-onder-één-kapwoningen
twee-onder-één-kapwoningen
vrijstaande villa's

Bouwnummer 68 is een speelse vrijstaande woning met de volgende kenmerken:
· Woonoppervlakte ca. 157 m² GBO
· Perceeloppervlakte ca. 404 m²
· Woninginhoud ca. 700 m³
· 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
· Ruime inpandige garage/berging
· 4 ruime slaapkamers op verdieping
· Standaard separaat toilet op verdieping
· Luxe sanitair en tegelwerk
· Vloerverwarming
· Ruime tuin met gunstige zonoriëntatie
· Riante bergzolder
· Duurzame installatie op basis van all-electric principe (gasloos)

Begane grond:
De woning is bereikbaar middels een privé brug. De auto kan geparkeerd worden op de oprit of in de ruime garage. Vanuit de garage en uiteraard de voordeur is er toegang tot de aan de achterzijde gelegen woonkamer. Middels openslaande deuren is toegang tot de zonnige en brede achtertuin. De eetkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers gelegen. De ruime hoofdslaapkamer bevindt zich boven de garage. De badkamer is voorzien ligbad, douche en wastafel. Op de verdieping is een separaat toilet. De hoofd- en tweede slaapkamer hebben door de vide zicht tot de nok van de woning.

Vliering:
Vanaf de overloop is de ruime bergvliering bereikbaar.

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. In de eerste fase worden 13 woningen aangeboden.

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer 78
1391 ER Abcoude

€ 555.750 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer 84
1391 ER Abcoude

€ 511.350 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Bouwnummer
1391 ER Abcoude

€ 795.000 v.o.n.

Neem contact met ons op