Large

Land van Winkel - fase 4 — Bouwnummer 151


1391 DS Abcoude


€ 1.000.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen, is ook de verkoop van fase 4 in het project Land van Winkel gestart. Alle verkoopinformatie van de 12 nieuwe woningen staat online op de projectwebsite van landvanwinkel.nl en is verkrijgbaar bij de verkopend makelaars. Deze nieuwe woningen vormen wederom een nieuwe kleinschalige fase in dit bijzondere project. Fase 4 is gelegen aan de landelijke rand van de wijk en er is gewerkt met verschillende architecten. Hierdoor ontstaat een gevarieerde woonwijk met stuk voor stuk unieke ontwerpen van vrijstaande en half-vrijstaande villa's. Geen huis is hetzelfde! En de ligging is perfect pal naast Amsterdam! De verkoopprijzen liggen tussen de € 590.000,-- en € 1.000.000,-- v.o.n.

Bouwnummer 151
Unieke en zeer grote vrijstaande villa in de stijl van een Amerikaans Barn. Deze in rood Cape Cod hout uitgevoerde woning van maarliefst circa 230 m² met 7 (slaap)kamers heeft een mooi zinken mansarde kap. Een dubbele garage bevindt zich direct aan de woning en heeft een directe toegang tot de hal. De garage heeft een puntdak, waardoor er extra bergruimte in de nok is.

Begane grond:
Bijzondere entree met voor de voordeur een voorportaal met eveneens toegang tot de dubbele garage. In de hal bevinden zich de meterkast, toilet en bergruimte met opstelplaats voor de warmtepomp. Vanuit de hal zijn zowel de garage als de woonkamer bereikbaar. De ruime living is gelegen aan de voorzijde. Vanuit de grote keuken is middels de schuifpui toegang tot de heerlijke ruime achtertuin. Een mooi detail bij de woning is de aluminimum luiken bij de schuifpui bij zowel de keuken als woonkamer. De achtertuin is tevens bereikbaar door de garage.

Eerste verdieping:
De overloop bevindt zich in het midden en rondom bevinden zich de 5 slaapkamers. De master bedroom is met circa 20 m² heerlijk ruim. Tevens bevindt zich op deze verdieping een ruime badkamer met douche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om de badkamer en toilet naar uw eigen smaak aan te passen of desgewenst casco op te leveren.

Tweede verdieping:
Deze verdieping telt 2 ruime kamers en een technische ruimte. De wasmachine en droger kunnen op de ruime overloop geplaatst worden.

Koopsom € 1.000.000,-- v.o.n. (inclusief afbouwpakket ter waarde van € 7.500,--).

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
8 kamer vrijstaande woning

Verkocht onder voorbehoud

Omloop
1391 DS Abcoude

€ 1.000.000 v.o.n.
Thumbnail
8 kamer vrijstaande woning

Ingetrokken

Bouwnummer
1391 DS Abcoude

€ 1.000.000 v.o.n.

Neem contact met ons op