Large

Land van Winkel - fase 4 — Bouwnummer 148


1391 DS Abcoude


€ 590.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen, is ook de verkoop van fase 4 in het project Land van Winkel gestart. Alle verkoopinformatie van de 12 nieuwe woningen staat online op de projectwebsite van landvanwinkel.nl en is verkrijgbaar bij de verkopend makelaars. Deze nieuwe woningen vormen wederom een nieuwe kleinschalige fase in dit bijzondere project. Fase 4 is gelegen aan de landelijke rand van de wijk en er is gewerkt met verschillende architecten. Hierdoor ontstaat een gevarieerde woonwijk met stuk voor stuk unieke ontwerpen van vrijstaande en half-vrijstaande villa's. Geen huis is hetzelfde! En de ligging is perfect pal naast Amsterdam! De verkoopprijzen liggen tussen de € 590.000,-- en € 1.000.000,-- v.o.n.

Bouwnummer 148
Eigentijds vormgegeven twee-onder-een-kapwoning van circa 161 m². De woning kenmerkt zich door het bijzondere dak met diverse dakkapellen en bijzondere hoekramen in de keuken en in de master bedroom.

Begane grond:
Zij entree met toilet en meterkast. Aan de overzijde van de hal bevindt zich in de woonkamer de trap met daaronder de trapkast. In deze trapkast bevindt zich de warmtepomp. Door de situering van de hal en de trap ontstaat er een natuurlijke verdeling tussen de voor- en achterzijde van de woonkamer. Aan de voorzijde is de eetkeuken gesitueerd. Deze ruimte is groot genoeg voor een mooie keuken en een grote eettafel. Het bijzondere hoekraam met schuifpui zorgt voor veel licht in de keuken. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer. Hier bevindt zich eveneens een grote schuifpui met toegang tot de achtertuin. Achter in de achtertuin bevindt zich de berging.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping telt 4 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De master bedroom is extra bijzonder door het grote hoekraam. En de twee slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een dakkapel met groot raam.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is voorzien van een grote en een kleine kamer. De kamer worden extra vergroot door de dakkapel aan de achterzijde. Tevens bevindt zich op deze verdieping een aparte bergkast met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Koopsom € 590.000,-- v.o.n. (inclusief afbouwpakket ter waarde van € 7.500,--).

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
7 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer
1391 DS Abcoude

€ 590.000 v.o.n.

Neem contact met ons op