Large

Land van Winkel - fase 4 — Bouwnummer 138


1391 DS Abcoude


€ 725.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen, is ook de verkoop van fase 4 gestart. Alle verkoopinformatie van de 12 nieuwe woningen is online te vinden op de projectwebsite van landvanwinkel.nl of af te halen bij de verkopend makelaars. Deze nieuwe woningen vormen wederom een nieuwe kleinschalige fase in dit bijzondere project. Fase 4 is gelegen aan de landelijke rand van de wijk en er is gewerkt met verschillende architecten. Hierdoor ontstaat een gevarieerde woonwijk met stuk voor stuk unieke ontwerpen van vrijstaande en half-vrijstaande villa's. Geen huis is hetzelfde! En de ligging is perfect pal naast Amsterdam! De verkoopprijzen liggen tussen de € 590.000,-- en € 1.000.000,-- v.o.n.

Bouwnummer 138
Eigentijds vormgegeven twee-onder-een-kapwoning van circa 160 m². De woning kenmerkt zich door het bijzondere dak met diverse dakkapellen. De woning is gelegen op een ruim kavel met een grote voortuin gelegen aan een sierwater. Twee auto’s kunnen naast elkaar worden geparkeerd naast de woning.

Begane grond:
Ruime hal met meterkast, toilet en trap naar eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich een trapkast waar de warmtepomp is geplaatst maar ook voldoende bergruimte is. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en is een mooie lichte ruimte door de schuifpui welke toegang en uitzicht geeft over de voortuin met het sierwater. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en is eveneens voorzien van een grote schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. In de zijtuin bevindt zich achter de twee parkeerplaatsen de berging.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping telt 4 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is een grote vrij indeelbare ruimte, welke standaard is voorzien van een dakkapel met grote ramen. Tevens bevindt zich op deze verdieping een aparte bergkast met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Koopsom € 725.000,-- v.o.n. (inclusief afbouwpakket ter waarde van € 7.500,--).

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
7 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer
1391 DS Abcoude

€ 725.000 v.o.n.

Neem contact met ons op