Large

Land van Winkel - fase 4 — Bouwnummer 125


1391 DS Abcoude


€ 875.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen, is ook de verkoop van fase 4 in het project Land van Winkel gestart. Alle verkoopinformatie van de 12 nieuwe woningen staat online op de projectwebsite van landvanwinkel.nl en is verkrijgbaar bij de verkopend makelaars. Deze nieuwe woningen vormen wederom een nieuwe kleinschalige fase in dit bijzondere project. Fase 4 is gelegen aan de landelijke rand van de wijk en er is gewerkt met verschillende architecten. Hierdoor ontstaat een gevarieerde woonwijk met stuk voor stuk unieke ontwerpen van vrijstaande en half-vrijstaande villa's. Geen huis is hetzelfde! En de ligging is perfect pal naast Amsterdam! De verkoopprijzen liggen tussen de € 590.000,-- en € 1.000.000,-- v.o.n.

Bouwnummer 125

Royale vrijstaande villa van circa 174 m² met de mogelijkheid voor 6 slaapkamers! Op eigen terrein kunnen 2 auto’s aan de zijkant van de woning worden geparkeerd. Achter het parkeergedeelte bevindt zich de garage. De woning heeft een heerlijke tuin rondom de woning.

Begane grond:
Middels de entree in de zijgevel is er toegang tot de woning. De hal is voorzien van toilet, meterkast, trapkast en afgesloten ruimte voor de warmtepomp. Doordat de positie van de hal ontstaat er op de begane grond een mooie verdeling waarbij de woonkeuken aan de voorzijde is gelegen en de woonkamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin. De achtertuin is circa 12 meter diep en daarnaast heeft de woning een nog een voor- en zijtuin. De garage is voorzien van een puntkap, zodat deze extra opbergruimte heeft.

Eerste verdieping:
Deze verdieping telt 4 slaapkamers, separaat toilet, ruime overloop en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is voorzien van 2 kamers en een ruime overloop met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Tevens is er een aparte bergkast met opstelplaats voor de mechanische ventilatie.
Koopsom € 875.000,-- v.o.n. (inclusief afbouwpakket ter waarde van € 7.500,--).

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
7 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Bouwnummer
1391 DS Abcoude

€ 875.000 v.o.n.

Neem contact met ons op