Large

Land van Winkel - fase 4 — Bouwnummer 122


1391 DS Abcoude


€ 680.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen, is ook de verkoop van fase 4 in het project Land van Winkel gestart. Alle verkoopinformatie van de 12 nieuwe woningen staat online op de projectwebsite van landvanwinkel.nl en is verkrijgbaar bij de verkopend makelaars. Deze nieuwe woningen vormen wederom een nieuwe kleinschalige fase in dit bijzondere project. Fase 4 is gelegen aan de landelijke rand van de wijk en er is gewerkt met verschillende architecten. Hierdoor ontstaat een gevarieerde woonwijk met stuk voor stuk unieke ontwerpen van vrijstaande en half-vrijstaande villa's. Geen huis is hetzelfde! En de ligging is perfect pal naast Amsterdam! De verkoopprijzen liggen tussen de € 590.000,-- en € 1.000.000,-- v.o.n.

Bouwnummer 122
Moderne twee-onder-één-kapwoning van circa 158 m² met garage. De woning kenmerkt zich door de grote raampartijen en het strakke zinken dak.

Begane grond:
Middels de zij-entree is er toegang tot de woning. De ruime hal is voorzien van toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is er een ruime trapkast gemaakt waar tevens de warmtepomp is gesitueerd. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken met groot raam. De ruime living van bijna 8 meter breed is gesitueerd aan de tuinkant en heeft is eveneens voorzien van grote raampartijen. De achtertuin van circa 12 meter. Net naast de achtertuin staat de grote garage, welke de eigen oprit bereiken is. Op de oprit is parkeergelegenheid voor 2 auto's.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is aan de voorzijde gelegen. De badkamer is standaard voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Ruime verdieping met de mogelijkheid om 2 extra kamers te realiseren. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Koopsom € 680.000,-- v.o.n. (inclusief afbouwpakket ter waarde van € 7.500,--).

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer
1391 DS Abcoude

€ 680.000 v.o.n.

Neem contact met ons op