Large

Wonen aan de Poel — Boston


1186 RW Amstelveen


€ 1.680.000€ 1.930.000 v.o.n.


WONEN AAN DE POEL

HET PROJECT
Het project heeft drie verschillende plekken met elk een eigen sfeer en woonvorm. Langs het water aan de westkant liggen aan de Poeloever de villa’s. Hier heeft u de keuze uit drie zeer verschillende types, te weten Boston, Newport en Vermont, alle met een gebruiksoppervlakte van meer dan 300 m² (!) en gelegen op grote kavels vanaf ca. 700 tot 1.500 m2. U kiest een kavel en u kiest welke villa u daar gerealiseerd wilt zien, de aannemer verzorgt de rest. De afwerking is van een hoge standaard, en de koopsommen zijn vanaf € 1.667.500 vrij op naam.

BOSTON
Villa Boston heeft een strak en eigentijds karakter met een bijzondere gevel aan de zijde van de Poel. Deze villa is hier uitgevoerd met een rieten kap, maar ook de uitvoering met een vlak, donker pannendak is adembenemend mooi. Deze royale en luxe villa met een unieke ligging aan de Poel wordt gekenmerkt door een eigenzinnige bouwstijl en een gebruiksoppervlak van 300 m2. De gevel aan de Poelzijde is zondermeer uniek te noemen met de duurzame houten constructie die het balkon en het dak dragen. Hier is ook de robuuste schoorsteen met zowel een openhaard aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. De gevel bestaat deels uit bakstenen en deels uit keimwerk. De rieten kap geeft de villa een landelijke uitstraling. Type Boston kan ook uitgevoerd worden met een duurzaam pannendak. Dit geeft de villa een statige en iets modernere uitstraling.

De woonkamer is uiteraard gericht op de zonnige tuinzijde aan de waterkant, waar u op het terras kunt genieten van een prachtige zonsondergang. De zeer royale woonkeuken heeft zicht op de rustige woonstraat Poeloever. Naast de woonkeuken mag de bijkeuken niet ontbreken. Uiteraard heeft de villa een ingebouwde garage en daarnaast nog een opstelplaats voor twee auto’s aan de voorzijde.

Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet. De hoofdslaapkamer heeft een eigen inloopkast en eigen luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en luxe badkamermeubel.
Vanzelfsprekend is er op deze verdieping ook een waskamer met aansluitingen voor wasmachine en -droger. Het prachtig ruime balkon met uitzicht op de Poel is vanuit twee slaapkamers bereikbaar.

De tweede verdieping biedt ruimte aan twee slaapkamers en optioneel een derde badkamer. In de aanwezige techniekruimte staat, net als in de bijkeuken, apparatuur opgesteld die in deze moderne tijd zorgt voor alle comfort in huis.

Villa Boston in het kort:
— Een gebruiksoppervlak volgens NEN 2580 van circa 300 m2
— Woningbreedte van bijna 13 meter
— Karakteristieke centrale entree met dubbele voordeur
— Ruime hal met fraaie entree naar de ruime living
— Inpandige verwarmde garage
— Openslaande deuren naar terras
— Hoogwaardige keuken met inbouwapparatuur
— Energiezuinige bodemwarmtepomp
— Energielabel A
— Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping
— Twee badkamers met luxe sanitair (derde badkamer optioneel)
— Een zeer ruime stelpost voor keuken, sanitair en tegelwerk
— Aanlegsteiger met terras aan het water (optioneel)


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Bouwnummer
1186 RW Amstelveen

€ 1.680.000 v.o.n.

Neem contact met ons op