Large

De Krijgsman Muiden — Boothuizen


1398 CP Muiden


€ 850.000€ 1.175.000 v.o.n.


DE BOOTHUIZEN IN DE TUINEN: VERKOOP START ZONDAG 8 JULI A.S. VAN 10.00 TOT 12.00 UUR

Welkom in De Krijgsman Muiden! Op de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

DE BOOTHUIZEN IN DE TUINEN
Zondag gaan de 8 Boothuizen in de verkoop, gelegen op een bijzonder plekje aan het water en met uitzicht op het Muiderslot! De sfeer is er maritiem, industrieel en stijlvol. De materialen zijn van zachtgrijs hout met donkere tonen en gevels van hout en glas. Er zijn serres, vlonders, verhoogde plafonds, mooie vergezichten en een eigen aanlegsteiger. Thuis voelt als vakantie, maar dan het hele jaar door!

Kom zondag a.s. naar De Krijgsman voor de brochure met prijslijst en uiteraard een rondrit in de Landrover Defender over het terrein.

INFORMATIEHUIS
U bent na de start verkoop ook van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
tel: 0294-466 608
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer vrijstaande woning

Onder optie

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 910.000 v.o.n.
Thumbnail
6 kamer 2-onder-1-kapwoning

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 875.000 v.o.n.

Neem contact met ons op