Large

Wilnis Wit — Blanc


3648 BR Wilnis


€ 569.000€ 596.000 v.o.n.


BOUW GESTART !

Bent u ook nieuwsgierig naar de woningen, kom dan langs in ons verkoopkantoor op de bouwlocatie.
(Mijdrechtse Dwarsweg 35 in Wilnis, openingstijden: woensdag- en vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur)

In Wilnis zal in 2016/2017 de geheel nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ verrijzen. Voor de eerste fase is ervoor gekozen om met drie verschillende architecten te werken. Hierdoor ontstaat een mooie diversiteit in woningaanbod en een gevarieerd /straatbeeld. Eén van de gevraagde architecten is de bekende ontwerper Jan des Bouvrie. Hij heeft niet lang hoeven nadenken toen hij gevraagd werd om een ontwerp te maken voor een serie woningen.

De eerste fase van de woningen van Jan des Bouvrie worden zijn nu in aanbouw. Er worden 2 typen woningen gerealiseerd: type Bianco en type Blanc. De woningen verschillen van elkaar in grootte, gevelindeling en de pergola aan de voorzijde van de woning. Jan des Bouvrie is erin geslaagd om twee woningen te ontwerpen met een flexibele indeling die veel mogelijkheden biedt om aan de specifieke wensen van de koper te voldoen.

Type Blanc
De binnen- en buitenzijde zijn volledig wit gestuukt en de antracietkleurige vlakke dakpannen en de zinken goten vormen een fraai contrast. Aan de voor- en achterzijde van deze woning is een witte pergola geplaatst. Door de pergola worden binnen en buiten met elkaar verbonden en kan er het hele jaar door ook buiten geleefd worden. De pergola geeft u op de hete zomerdagen altijd een plekje in de schaduw op het terras, en bij de open gedeeltes kunt u heerlijk van de lentezon genieten. Grenzend hieraan ligt de ruime achtertuin. Een heerlijk plek aan het water en gelegen op het westen.

Via de hoge entreedeur stapt u direct binnen in de woning. De woning is ook te betreden via de bijkeuken, welke grenst aan de eigen oprit waar uw auto kunt parkeren. De begane grond biedt onder andere ruimte aan een ruime keuken, een royale woonkamer en fraaie living met haard- en televisiewand. Bijzonder is dat de trap naar de eerste verdieping overdwars is geplaatst, centraal in de woning en vrij van de buitenmuren. Hierdoor ontstaat een open plattegrond en een heel ruimtelijk gevoel. Mocht u liever een traditionelere entree wensen met een hal, dan is dit ook bespreekbaar. Het ruimtelijke gevoel wordt nog versterkt door de extra hoge plafonds van circa 2,8 meter.

De witte hoogglans keuken is voorzien van een kookeiland welke doorloopt in de eettafel. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om het ontwerp van de keuken aan te passen naar uw eigen wensen. De tuingerichte keuken en woonkamer hebben door de drie openslaande deuren direct toegang tot de op het westen gelegen achtertuin. In de woonkamer is een voorbereiding voor een gashaard opgenomen. Ter hoogte van de keuken is de woning uitgebouwd en is er circa 10 m² extra aan deze al ruime woning toegevoegd! Op eigen terrein kan de auto worden geparkeerd en is er toegang tot de berging.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen en een ruime badkamer. De master bedroom is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang tot het balkon welke uitkijkt over de achtertuin en het sierwater.

De tweede verdieping biedt vele mogelijkheden. Zo kunnen hier twee (slaap)kamers worden gerealiseerd. De voorbereiding voor een badkamer zijn hier al meegenomen. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Op het dak liggen PV-panelen voor het opwekken van elektra.

Er zijn nog een aantal woningen van het type Blanc beschikbaar. Deze woningen kunnen van elkaar verschillen in uitvoering door het reeds gekozen meerwerk. Er worden woningen uitgevoerd met een uitbouw ter hoogte van de keuken. Hierdoor wordt er circa 10 m² aan de woonruimte toegevoegd. Er wordt zelfs 1 woning voorzien een uitbouw van 3,2 meter over de gehele breedte van de woning. Er wordt dan maarliefst circa 27 m² extra woonruimte gecreerd.

De koopsommen varieren van € 563.885,-- tot € 590.785,-- (inclusief reeds gekozen meerwerk)

De woningen van Willnis Wit zijn gelegen in het project De Maricken. Deze nieuwe woonwijk ligt op een ideale centrale locatie midden in het Groene Hart, tussen Utrecht en Amsterdam. De uitvalswegen A2 en A4 liggen dicht­bij, waardoor je binnen 20 minuten in Amsterdam bent. Maar ook Woerden en Vinkeveen liggen op korte afstand.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Marickenlaan 78
3648 LE Wilnis

€ 569.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Marickenlaan 72
3648 LE Wilnis

€ 585.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Marickenlaan 74
3648 LE Wilnis

€ 596.000 v.o.n.

Neem contact met ons op