Large

Wilnis Wit — Blanc (vrijstaand)


3648 BR Wilnis


€ 701.885 v.o.n.


BOUW GESTART !!!

RUIME WONINGEN BY JAN DES BOUVRIE
In Wilnis zal in 2016 de geheel nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ verrijzen. Voor de eerste fase is ervoor gekozen om met drie verschillende architecten te werken. Hierdoor ontstaat een mooie diversiteit in woningaanbod en een gevarieerd straatbeeld. Eén van de gevraagde architecten is de bekende ontwerper Jan des Bouvrie. Hij heeft niet lang hoeven nadenken toen hij gevraagd werd om een ontwerp te maken voor een serie woningen.

Deze ruime VRIJSTAANDE woning heeft een prominente plaats gekregen in de nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ in Wilnis. De woning ligt centraal in de wijk aan een statige laan en met zowel de voor- als achtertuin aan een sierwater. Mede door de ligging van de woningen komt de visie van Jan des Bouvrie, om het binnen- en buitenleven optimaal te combineren, goed tot haar recht. De pergola aan de achterzijde maakt de woning helemaal af.

De woningen van Jan des Bouvrie worden gebouwd in twee varianten: type Bianco en type Blanc. De woningen verschillen van elkaar in grootte, gevelindeling en de pergola aan de voorzijde van de woning. Jan des Bouvrie is erin geslaagd om twee woningen te ontwerpen met een unieke indeling.

Gelegen aan de rand van Wilnis Wit staat één vrijstaande woning van type Blanc. Een unieke kans om vrijstaand te wonen op een ruime hoekkavel. Door de ligging op de hoek heeft deze kavel een ruim uitzicht en aan twee zijden water. De kavel is ruimer bemeten dan de overige kavels, waardoor u de beschikking heeft over 30 m2 extra tuin. De woning zelf is qua opzet gelijk aan type Blanc twee-onder-één-kap. Op de zolderetage zijn standaard twee dakkapellen opgenomen, waardoor een extra lichte zolderetage ontstaat met veel mogelijkheden.

De binnen- en buitenzijde zijn volledig wit gestuukt en de antracietkleurige vlakke dakpannen en de zinken goten vormen een fraai contrast. Aan de voor- en achterzijde van deze woning is een witte pergola geplaatst. Door de pergola worden binnen en buiten met elkaar verbonden en kan er het hele jaar door ook buiten geleefd worden. De pergola geeft u op de hete zomerdagen altijd een plekje in de schaduw op het terras, en bij de open gedeeltes kunt u heerlijk van de lentezon genieten. Grenzend hieraan ligt de ruime achtertuin waar een extra terras aan het water tot de mogelijkheden behoort.

Bij binnenkomst in de ruime entree valt het 2,8 meter hoge plafond direct op. De entree biedt plaats aan een ruime garderobe, toilet met voorportaal en mogelijkheid voor het creëren van een zitje of werkplek. Doordat de trap overdwars los in de ruimte is geplaatst, ontstaat er aan de achterzijde van de woning een ruime en lichte woonkamer met open keuken. Hier geven de 3 dubbele open slaande deuren extra allure aan deze ruimte.
De witte hoogglans keuken is voorzien van een kookeiland welke doorloopt in de eettafel. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om deze aan uw eigen wensen aan te passen. Ter hoogte van de keuken komt een uitbouw van circa 10 m². In de woonkamer is een voorbereiding voor een gashaard opgenomen. Hierdoor kan er een knusse living worden gecreëerd. In de voortuin kan de auto op eigen terrein worden geparkeerd en is er toegang tot de berging.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen en een ruime badkamer. De complete badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. De hoofdslaapkamer heeft middels openslaande deuren toegang tot het balkon met uitzicht over de achtertuin en een sierwater.

De tweede verdieping is er licht door de 2 dakkapellen aan beide zijde van het dak en biedt vele mogelijkheden, zo kunnen hier twee kamers worden gerealiseerd. In de technische ruimte kunnen de wasmachine en droger geplaatst worden.

Op het dak bevinden zich PV-panelen voor het opwekken van elektra.

Koopsom € 716.885,-- v.o.n. (inclusief reeds extra uitgevoerd meerwerk zoals de uitbouw ter hoogte van de keuken.)

De woningen van Willnis Wit zijn gelegen in het project De Maricken. Deze nieuwe woonwijl ligt op een ideale centrale locatie midden in het Groene Hart, tussen Utrecht en Amsterdam. De uitvalswegen A2 en A4 liggen dicht­bij, waardoor je binnen 20 minuten in Amsterdam bent. Maar ook Woerden en Vinkeveen liggen op korte afstand.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Marickenlaan 90
3648 LE Wilnis

€ 716.885 v.o.n.

Neem contact met ons op