Large

Wilnis Wit — Bianco


3648 BR Wilnis


€ 640.000€ 707.500 v.o.n.


BOUW IS GESTART !!

Bent u ook nieuwsgierig naar de woningen, kom dan langs in ons verkoopkantoor op de bouwlocatie.
(Mijdrechtse Dwarsweg 35 in Wilnis, openingstijden: woensdag- en vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur).

RUIME WONINGEN BY JAN DES BOUVRIE
In Wilnis zal in 2016/2017 de geheel nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ verrijzen. Voor de eerste fase is ervoor gekozen om met drie verschillende architecten te werken. Hierdoor ontstaat een mooie diversiteit in woningaanbod en een gevarieerd straatbeeld. Eén van de gevraagde architecten is de bekende ontwerper Jan des Bouvrie. Hij heeft niet lang hoeven nadenken toen hij gevraagd werd om een ontwerp te maken voor een serie woningen.

Deze ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben een prominente plaats gekregen in de nieuwe woonwijk ‘de Maricken’ in Wilnis. De woningen liggen centraal in de wijk aan een statige laan. Mede door de ligging van de woningen komt de visie van Jan des Bouvrie, om het binnen- en buitenleven optimaal te combineren, goed tot haar recht. De achtertuinen van de woningen grenzen aan het water en zijn voorzien van een pergola.

De woningen van Jan des Bouvrie worden gebouwd in twee varianten: type Bianco en type Blanc. De woningen verschillen van elkaar in grootte, gevelindeling en de pergola aan de voorzijde van de woning. Jan des Bouvrie is erin geslaagd om twee woningen te ontwerpen met een flexibele indeling die veel mogelijkheden biedt om aan de specifieke wensen van de koper te voldoen.

Type Bianco
Ruime lichte woningen met een open plattegrond wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel, zonder dat de privacy wordt aangetast. De woning is zwel aan de binnen- als buitenzijde geheel wit gestuukt met aan de voor- en achterzijde een pergola. Deze kenmerken geven de woning allure en een moderne uitstraling. De woning heeft een oppervlakte welke varieert van circa 216 m² tot 226 m².

Bij binnenkomst in de ruime entree valt het 2,8 meter hoge plafond direct op. De entree biedt plaats aan een ruime garderobe, toilet met voorportaal en mogelijkheid voor het creëren van een zitje of werkplek. De aan de achterzijde gelegen woonkamer met keuken heeft een breedte van 11 meter en door de drie openslaande deuren is er en directe verbinding met het terras en de op het westen gelegen achtertuin. De achtertuin is een heerlijk plek om te verblijven: zittend onder de pergola kijkend over het sierwater. De witte hoogglans keuken is voorzien van een kookeiland welke doorloopt in de eettafel. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om uw de keuken naar uw eigen smaak aan te passen. In de woonkamer is een voorbereiding voor een gashaard opgenomen, zodat er een knusse living gecreëerd kan worden. In de voortuin kan de auto worden geparkeerd en is er toegang tot de berging.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. De master bedroom is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een eigen badkamer en open slaande deuren naar het balkon. Vanuit het balkon is uitzicht op de achtertuin en het sierwater. Tevens bevindt zich op deze verdieping 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer.

De tweede verdieping biedt vele mogelijkheden, zo kunnen hier twee kamers en een badkamer worden gerealiseerd. De voorbereiding van deze tweede badkamer zijn reeds meegenomen. Op deze verdieping bevindt zich ook de technische ruimte waar ook de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden.

Op het dak bevinden zich PV-panelen voor het opwekken van elektra.

Koopsommen vanaf € 633.885,-- v.o.n. tot € 660.595,,-- (inclusief reeds gekozen meerwerk)

Er zijn nog een aantal woningen van het type Blanc beschikbaar. Deze woningen kunnen van elkaar verschillen in uitvoering door het reeds gekozen meerwerk. Er worden woningen uitgevoerd met een uitbouw ter hoogte van de keuken. Hierdoor wordt er circa 10 m² aan de woonruimte toegevoegd. Tevens zijn alle woningen voorzien van de voorbereiding voor een 2e badkamer op de tweede verdieping waarbij de leidingen zijn afgedopt.

De woningen van Willnis Wit zijn gelegen in het project De Maricken. Deze nieuwe woonwijk ligt op een ideale centrale locatie midden in het Groene Hart, tussen Utrecht en Amsterdam. De uitvalswegen A2 en A4 liggen dicht­bij, waardoor je binnen 20 minuten in Amsterdam bent. Maar ook Woerden en Vinkeveen liggen op korte afstand.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Marickenlaan 42
3648 LE Wilnis

€ 640.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Marickenlaan 38
3648 LE Wilnis

€ 707.500 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Ingetrokken

Bouwnummer 205
3648 BR Wilnis

€ 629.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer 202
3648 BR Wilnis

€ 629.000 v.o.n.

Neem contact met ons op